TÖIHIN PALAAVA URAÄITI – mitä päälle?

Eveliina Linderborg on 38-vuotias viestinnän ammattilainen ja hän palasi maaliskuussa töihin KONEelle. Hän lukeutuu niihin asiakkaisiimme, jotka elävät kiire…

 

Eveliina Linderborg on 38-vuotias viestinnän ammattilainen ja hän palasi maaliskuussa töihin KONEelle. Hän lukeutuu niihin asiakkaisiimme, jotka elävät kiireistä arkea pienten lasten kanssa. Tuossa elämäntilanteessa ei tule lähdettyä kovin usein vaatekaupoille. Eveliina tuli tutustumaan Malou C.hen naapurin vinkistä. Hän suositteleekin käyntiä kaikille, jotka arvostavat pukeutumisen helppoutta sekä laadukkaita vaatteita, jotka ovat yhdisteltävissä keskenään.

 

Kuvauksissa yhdistimme Mos Moshin Blake-puvun housuihin sesongin ruutujakun, Blake Levon blazerin (199 €), joka sopii sekä suorien housujen että farkkujen kanssa. Alla on t-paita, mutta asu toimisi yhtä hyvin kauluspaidan tai ohuen neuleen kanssa. Asusteena on O My Bagin läppärisuoja (29 €), joka on helppo ja tyylikäs napata mukaan palaveriin. Matalat Terhi Pölkin Brandon-kengät Eve vaihtaa jalkaansa vasta työpaikalle tullessaan.

 
 

HARKITTUJA HANKINTOJA
 

Eveliina kävi ensimmäisen kerran Malou C.llä, kun hän viimeksi oli palaamassa äitiyslomalta töihin. My Style -tyylitapaamisessa löytyneet Mos Moshin Blake-puku, PBO:n jersey blazer ja farkut kuuluvat edelleen hänen luottovaatteisiinsa ja ovat paljon käytössä. Eveliina tekee muutenkin todella harkittuja hankintoja, minkä vuoksi selkeä, skandinaavinen tyyli ja perusvärit sopivat hänelle. Hän välttelee jopa printtejä, koska tietää kyllästyvänsä niihin. Sesonkiin sopiva korosteväri toki käy piristämään yksivärisiä asuja, esimerkiksi vaaleanpunainen.

Eveliina on täydentänyt vaatekaappiansa luottovaatteilla, joita hän tietää käyttävänsä vuosia. Esimerkiksi tummat farkut ja siniset suorat housut on helppo yhdistää mitä vain. Lisäksi laadukkaat neuleet ja paitapuserot toimivat hyvin eri asukokonaisuuksiin. Eveliinan arvoihin kuuluu niin pukeutumisen kuin kaiken muunkin suhteen se, että mitään turhaa ei osteta. Hankintoja mietitään tarkasti, ja ne valitaan huolella sekä suositaan sopivan neutraaleja värejä, jotta ne kestävät käytössä mahdollisimman pitkään.

 

PRÄTKÄTYTÖSTÄ PR-AMMATTILAISEKSI

 

Eveliina ja hänen miehensä ovat matkustaneet ympäri maailmaa moottoripyörällä. Pariskunnan yhteisiin harrastuksiin kuului keikoilla käyminen, ja tyylikin sai tuolloin olla sopivan rock. Eveliina viihtyy nahkatakissa vieläkin, mutta tyyli ja vaatevalinnat ovat enemmän käytännön kuin asenteen sanelemia valintoja. Eveliinaa kun katsoo, ei uskoisi, että tämä nykyään kansainvälisen yritysviestinnän ammattilainen on ollut niin rock.

Tämän tyylin juju on selkeissä väreissä ja yksittäisissä ”herkuissa”, kuten a Pairin mokkasaappaissa (389€). Ne on helppo yhdistää kapeiden housujen tai mekon kanssa – ihana vaalea mokka tuo väriä muuten vaikka mustaan asuun. Vaaleanpunaiset Rue de Femmen housut (99€) toimivat kesällä myös ballerinojen tai tennareiden kanssa. Mos Moshin Meera-nahkatakki (289€) tuo särmää asuun kuin asuun, ja toimii takkina tai blazerinä.


Pieni, pyöreä Luna -laukku (159€) on O My Bag Amsterdamin , joka neutraalin värinsä puolesta sopii moneen asuun. Nahkaa ei ole käsitelty myrkyillä, joten nahkan luonteeseen kuuluu, että se tummuu sopivasti käytössä.

 

NYT HALUTAAN HELPPOUTTA

 

Oli hauska saada myös pieni yksivuotias lapsi mukaan kuviin – Hans heittäytyikin kuvauksiin hyväntuulisena. Hansin vaatteet olivat omasta takaa ja sopivat hyvin yhteen äidin värien kanssa.

 

Eveliinalla on kaksi pientä lasta: Erika on 6-vuotias ja Hans 1-vuotias. Tässä elämänvaiheessa halutaan ennen kaikkea helppoa, toimivaa arkea. Aamuja helpottaa se, kun vaatteita ei tarvitse silittää ja materiaalit ovat joustavia. Esimerkiksi nämä Mos Moshin Victoria-farkut joustavat joka suuntaan ja ovat taatusti mukavat jalassa. Kankaat eivät voi olla myöskään turhan arkoja.

Moni varmasti samaistuu tähän elämänvaiheeseen, kun asuja mietitään käytännöllisyyden kannalta. Onko tuote vesipestävä? Voiko tällä takilla mennä suoraan päiväkotiin vai onko väri liian vaalea? Rypistyykö materiaali matkalla? Entä kengät, hankkiako monikäyttöiset käyttökengät vai pitää korkkarit tai työkengät erikseen?

Eveliina palaa töihin mielellään. Kiinnostava työ on iso osa monen naisen arkea. Uralla halutaan edetä, työn pitää olla mielekästä, ja se halutaan hoitaa hyvin. Täten moni nainen jaksaa olla myös hyvä äiti, kun voi käydä töissä ”hengähtämässä”. Eveliina onkin tyytyväinen, koska hänen työnsä on pääosin toimistoarkea, johon pystyy yhdistämään hyvin myös kodin ja pienet lapset. Kun töihin on kiva palata, jaksaa kotonakin touhuta lasten kanssa paremmin.

Eveliinasta tuli tässä stailauksessa todellinen toimiston kaunotar!

Kiitos kuvauksista Eveliina ja Hans!

 

 

 

Me helpotamme arkeasi mielellämme.
 

Mikaela

Malou C. – enemmän kuin vaateliike

 

 

Tyyli: Mikaela / Malou C.

Hiukset ja meikki: Jaana Lauronen / Saint Katariina

Kuvat: Mirkku Merimaa / Ihana Elämys
www.ihanaelamys.fi

 

 

 

 

 

 

#apair #paluutöihin #uraäiti #mothersinbusiness #pukeutumispalvelu #tyylipalvelu #stailaus #mystyle