Book your styling consultancy

Private Party – Ilta omalla porukalla

Tervetuloa viettämään iltaa ja ostoksille omalla porukalla liikkeen aukiolon jälkeen! 
Sopiva ryhmän koko on 5-7 henkeä. Private party on kiva tapa viettää “after work” -iltaa tai “etkoja” ennen vaikkapa tiimin illallisia. Kerromme Malou C.n pukeutumisfilosofiasta, toimivasta työpukeutumisesta sekä jokaiselle etsitään ja ehdotetaan omaan tyyliin sopivia asukokonaisuuksia. Tarjoilut järjetestään sopimuksen mukaan.

Tervetuloa viettämään iltaa omalla porukalla ja ostoksille juuri silloin, kuin teille sopii!

Styling & Branding – Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran

Style Consulting on henkilökohtainen tyylikonsultaatio. Tapaaminen sisältää alkukartoituksen, vartalotyyppi- ja tyylianalyysin sekä 3–5 asukokonaisuuden suunnittelun.

Tyylikonsultaatio toimii erinomaisesti silloin, kun haluat laittaa vaatekaappisi sisälön kerralla kuntoon, kokosi on muuttunut, tyylisi on hukassa, palaat äitiyslomalta takaisin työelämään tai menet uralla eteenpäin. Henkilökohtainen ajanvaraus auttaa meitä löytämään asut juuri sinulle. Kun kuulemme toiveesi ja tarpeesi, ehdotamme ja tilaamme juuri sinulle sopivat tuotteet ja suunnittelemme yhdellä käynnillä yhteen sopivat asukokonaisuudet. Näin vältämme hutiostoksia, kartoitamme jo kaapistasi löytyvät tuotteet, kuuntelemme toiveesi ja minkälainen elämäntilanne sinulla on. Mikäli tyylisi on täysin hukassa, autamme sinua luomaan oman lookkisi ja vahvistamme sinun henkilöbrändiäsi.

Mikäli Malou C.n brandien valikoimista jotain tuotetta ei löydy, voimme myös lähteä kanssasi ostosiksille tai voit antaa meille “personal shopping” -valtuudet. Tästä palvelusta veloitamme 60€/ tunti. Käynti ajanvarauskella Malou C.n liikkeessä on maksuton.

Style consulting pidetään Malou C.n liikkeessä aukiolojen puitteissa klo 12-18 tai halutessasi aivan private -käynnin, varaa aikasi aamupäiviin klo 10-12 tai klo 18 alkaen. 

Tapaamisen kesto on n. 1 – 1,5 tuntia.

Tervetuloa henkilökohtaiseen Style Consulting -tyylitapaamiseen!

“Fashions fade, style is eternal.”

Yves Saint Laurent