Book Styling Session

Loading...

Private Style Event


Tervetuloa ostoksille pienellä porukalla liikkeen aukiolon jälkeen! Sopivan kokoinen ryhmä on 5-7 henkeä. Saatte tilan käyttöönne omalle porukalle, kuulette toimivasta work ja after work pukeutumisesta ja jokaiselle etsitään ja ehdotetaan omaan tyyliin sopiva asukokonaisuuksia. Tarjoilut järjetestään sopimuksen mukaan tai voitte halutessanne tuoda omat juotavat ja napostelut.

Tervetuloa viettämään iltaa omalla porukalla ja ostoksille juuri silloin, kuin teille sopii!

“Fashions fade, style is eternal.”

Yves Saint Laurent

Style Consulting

Style Consulting on henkilökohtainen tyylikonsultaatio. Tapaaminen sisältää alkukartoituksen, vartalotyyppi- ja tyylianalyysin sekä 3–5 asukokonaisuuden suunnittelun.

Tyylikonsultaatio toimii erinomaisesti, kun haluat uudistaa vaatekaappisi sisältöä kerralla, kokosi on muuttunut, tyylisi on hukkunut, palaat äitiyslomalta takaisin työelämään tai menet urallasi eteenpäin. Konsultaatio auttaa löytämään sinulle kerralla yhteensopivat asukokonaisuudet hutiostosten sijaan.

Tyylikonsultaatio pidetään Malou C.n liikkeessä ennen tai jälkeen aukioloajan tai halutessasi keskellä päivää, tapaamisen kesto on n. 1 – 2 tuntia.Tapaaminen on maksuton ostosten ylittäessä 300 euroa. Muutoin veloitamme käynnistä 60€ / kerta. Tapaamisella ei ole ostopakkoa. Voit hyödyntää pelkän konsultaation: löytää oikean vaatekokosi, tyylisi ja suunnitella kanssamme tulevia hankintoja.

Tervetuloa henkilökohtaiseen Style Consulting -tyylitapaamiseen!