Book Styling Session

Loading...

Online Consulting

Malou C. Shop on auki 24/7, joten voit tehdä ostoksia juuri silloin kun sinulle sopii. 
Valikoimastamme löydät vaatekaapin kulmakivet ja piristävät asusteet maustamaan asukokonaisuuksia.

Me haluamme kuitenkin olla se palveleva verkkokauppa, vähentää tuotteiden edestakaisin lähettämistä ja turhaa vaivaa. Voit milloin tahansa laittaa viestiä ja kysyä asiantuntijoiltamme, että mitkä vaatteet olisi juuri sinulle oikean kokoisia ja loistavia yhdessä.

Voit myös varata henkilökohtaisen Online Consulting 
-verkkotapaamisen, jolloin näemme sinut ja ehdotamme oikeaa kokoa ja sinulle sopivia malleja. Tapaamisen kesto on n. puoli tuntia.

Tavataan online!

“Fashions fade, style is eternal.”

Yves Saint Laurent

Style Consulting

Style Consulting on henkilökohtainen tyylikonsultaatio. Tapaaminen sisältää alkukartoituksen, vartalotyyppi- ja tyylianalyysin sekä 3–5 asukokonaisuuden suunnittelun.

Tyylikonsultaatio toimii erinomaisesti, kun haluat uudistaa vaatekaappisi sisältöä kerralla, kokosi on muuttunut, tyylisi on hukkunut, palaat äitiyslomalta takaisin työelämään tai menet urallasi eteenpäin. Konsultaatio auttaa löytämään sinulle kerralla yhteensopivat asukokonaisuudet hutiostosten sijaan.

Tyylikonsultaatio voidaan sopia pidettäväksi Malou C.n kotona tai sinun kotonasi, jolloin voimme samalla katsastaa vaatekaappisi nykytilan ja toimivuuden sekä kartoittaa tarpeesi ja toiveesi. Tapaamisen kesto on arviolta n. 1,5 – 2,5 tuntia.Käynti Malou C.n kotona ei maksa mitään. Kotikäynnistä sinun luonasi veloitamme 60€ / tunti. Samalla voimme hyödyntää jo olemassa olevia lempivaatteitasi ja suunnitella yhteensopivia asukokonaisuuksia.

Tervetuloa henkilökohtaiseen tyylitapaamiseen!

Tervetuloa henkilökohtaiseen tyylitapaamiseen!