SKANDITYYLILLÄ KEVÄÄSEEN!

Tällä kertaa malliksemme heittäytyi suloinen Satu Reijonen, kiireinen kolmen lapsen äiti, joka asuu Liperissä, pyörittää arkea yrittäjän puolisona, opiskelee…

 

 

 

Tällä kertaa malliksemme heittäytyi suloinen Satu Reijonen, kiireinen kolmen lapsen äiti, joka asuu Liperissä, pyörittää arkea yrittäjän puolisona, opiskelee Helsingissä ja on juuri perustamassa omaa yritystä. Aikaa vaatekaupoissa juoksemiseen ei siis ole, eikä oman tyylistä tarjontaakaan juuri Joensuussa ole.
 

 

Selected Femmen Tammi coat (229,99) on yksi Sadun suosikeista. Väri on juuri sopivan raikas, mutta pehmeä, jotta se sopii asuun kuin asuun. Markbergin Nolia crossbody (175 €) on kivan kokoinen laukku junamatkoille ja koulupäivään.
 

 

Selected Femmen Donna suede sneakerit olivat Sadulle ”must have”, ne löytyvät jo valkoisina, mutta onhan vanha roosa nyt ihana väri ja ne tuovat väriä muuten harmaa-musta-valkoinen värisiin asuihin. Hanskat Markbergin Mila gloves 69 € , joissa on ”touch function” eli puhelut hoituvat hanskatkin kädessä.

 

HYVÄT ASIAT LÖYTYVÄT USEIN SATTUMALTA

Oli onnekas sattuma, että Satu löysi Malou C.n, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin AJK:n Aikuiskoulutusoppilaitos. Opiskelujen aikana Mikaela ja Malou C. ovat tulleet tutuiksi ja on huippua piipahtaa aina liikkeeseen, kun Mikaela osaa jo heti näyttää oman näköiset kokonaisuudet. Sadun lempimerkkejä ovat Selected Femme, Mosh Mosh ja Second Female.

Äitiyden ja aikuistumisen myötä Sadun tyyli on vain hioutunut enemmän omannäköiseksi. ”Tykkään aika minimalistisesta tyylistä, yksinkertaisista vaatteista, joissa on kuitenkin joku juju – esimerkiksi leikkauksessa.” Luottoasuihin kuuluvat neule ja farkut. Tänä talvena Selected Femmen nahkahousut ovat olleet ihan lempparit. Kauluspaita on myös yksi Sadun vaatekaapin perusvaatteista. Peruselementteihin Satu tykkää yhdistellä kauden trendejä, kuten vaikka vähän frillapaitoja, jotka kokee omakseen. Väreistä musta, valkea ja harmaa ovat luottovärejä, joihin on kiva kevään tullen lisätä väriä, niin pukeutumiseen kuin kotonakin. Hento vaaleanpunainen on tällä hetkellä ihana! Sitä löytyy niin kodista kuin Sadun vaatekaapistakin.
 

 
Sadun tyyli on selkä ja hyvin skandinaavinen. Kaikki kuvauksissa käytetyt vaatteet löytyvät myös hänen vaatekaapistaan. Malou C.lle  on tärkeää, että asiakas kokee vaatteet omakseen, eikä tyyli ole ”päälle liimattua”. Muuttumisleikit ovat usein aika kamalia, mutta kun asiakas löytää oikeasti oman tyylin, se on paras kiitos vaatekauppiaan työstä. Sadulla Rue de Femmen Cocoon-takin (159 €) alla on Whyredin super ihana Karolina-silkkipaita (180 €), jonka laadun vain tuntee iholla.
 

 
Yksityiskohdat ovat hiottuja; niin asujen viimeistelyssä kuin suunnittelussakin. Ne ovat ne pisteet i:n päälle.

  

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Satu rakastaa piirtämistä ja asioiden suunnittelua. Hakeutuminen opiskelemaan AJK:lle oli mahdollista, koska opiskelut ovat olleet suureksi osin mahdollista suorittaa etäopintoina. Satu on ollut useamman vuoden kolmen lapsen kanssa kotona ja nyt viimein tänä keväänä, olisi tarkoitus valmistua sisustussuunnittelijaksi.

Hän aikoo perustaa oman sisustussuunnitteluyrityksen, jonka asiakkaat eivät ole sidottuina vain Pohjois-Karjalaan. Nykypäivänä tietotekniikka mahdollistaa etätöidenkin tekemisen. ”Toivon että pystyisin suunnittelijana palvelemaan asiakkaitani ammattitaidolla ja tarkalla korvalla kuuntelemalla, että lopputulos on enemmän, kuin he osasivat odottaa.” Satu unelmoi.
 

 
Sisustussuunnittelu on tarkkaa työtä – laatu näkyy niin lopputuloksessa kuin suunnittelijan päällä – se vain on oltava juuri eikä melkein.
 

 

 Sadun tyylitaju on pettämätön. Yhteensopivuus näkyy niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Sadun oma koti on hyvin omistajansa näköinen: harkittu, hempeä ja toimiva. Varmasti ihanaa asua tässä viihtyisässä kodissa.
 

 

 

Sadun luottovaatteisiin kuuluu Selected Femmen Sylvia-nahkahousut (369,99), jotka tuovat asuun sekä särmää että neuleen kanssa lämpöä – ne vain ovat ihanat jalassa! Tässä asuun on yhdistetty Selected Femmen Livana-neuletakki (79,99) sekä Selected Femmen Marlen-nahkatakki (199,99 ) sekä huivi ja pipo. Asiakaskäyntejä ja kansioita varten Satu valitsi Markbergin Fay shopperin (129€), johon mahtuu helposti paljon tavaraa.

 

 

Neuleet ovat Sadulle ”jakun korvike” ja tekevät asusta rennomman. Neuletakkeja löytyy kotoa useammassa värissä. Jalkaan farkut, nahka- tai suorat housut fiiliksen mukaan.

JOTAIN VANHAA, JOTAIN UUTTA

”Rakastan tunnetta, kun asu toimii ja vaatteet ovat oman näköisiä ja oloisia, eikä niitä tarvitse liiemmin ajatella.” Satu tykkää pukeutua nätisti ja satsaa mieluummin laatuun kuin määrään. Hyvät materiaalit maksavat itsensä ajan kanssa takaisin. Satu kuuluu juuri niihin Malou C.n luottoasiakkaisiin, jotka välttävät kertakäyttökulttuuria ja ostavat harvemmin ja tekevät tietoisia valintoja ”vähemmän on enemmän” ja on ihanaa, kun kodissa tai kaapissa ei ole mitään turhaa, josta haluaisi luopua.

Sadun vanhimmat huonekalut ovat isoisoukin aikaisia ja Satu tykkääkin yhdistellä sisustuksessa uutta, vanhaa ja klassikoita, ihan niin kuin pukeutumisessakin. Satu poikkeaa jokaisella Helsingin reissulla Malou C.llä, tilaa usein ”täsmätilauksena” jotain täydentäviä juttuja, kuten farkut tai neuleen, verkkokaupan kautta, mutta muuten tarvetta kaupoissa juoksemiselle ei ole, vaan lempiasuja löytyy kaapista jokaiselle päivälle.
 

 
Ihana Satu, freesi, nuorekas ja trendikäs. Kiitos upealle mallillemme!
 

Toimivan vaatekaapin salaisuus on sen kulmakivet: hyvät housut, farkut, kauluspaidat, t-paidat, nahkatakki, neule, päällystakki, kengät ja laukut. Näihin on sitten helppo vaihdella ylä- tai alaosaa, pukea kerroksia tai keventää kevääksi.
 

Me toivotamme Sadulle onnea uuteen vuoteen ja yrityksen perustamiseen!

Toivomme myös, että asiakkaita löytyy myös Pääkaupunkiseudulta, jotta tapaamme usein jatkossakin!

Lämmöllä,

Mikaela

Malli: Satu Reijonen

Tyyli: Mikaela

 

#SelectedFemme #MosMosh #SecondFemale #Markberg #Whyred #RuedeFemme