Säihkyvä Sarri ja maistuva myyntityö

Seurasimme ihanan Sarrin työpäivää ja pääsimme kuvaamaan loppuvuoden asukokonaisuuksia upeaan Emo-ravintolaan Kluuvikadulla. Sarri on tittel
Olo Groupin myyntijohtaja ja tapaa työkseen paljon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Asiakastapaamiset suunnitellaan aamiaisen tai lounaan ympärille. Työnkuva on ihan Sarrin näköinen! Hän rakastaa juhlia, isoja tai pieniä, gaaloja tai pieniä kokoontumisia kotona rakkaiden ihmisten parissa. Erityisesti hän rakastaa joulua! “Se on minulle yksi vuodenaika lisää”, hän huokaisee onnellisena. Joulun suunnittelu alkaa jo lokakuussa ja niin myös Sarrin Emo- ja Olo-ravintoloille se on yksi vuoden kiireisimmistä sesongeista. Sarrin arkikin on kovin vaihtelevaa; asiakastapaamisia, myyntitiimin palaveria tai toimistopäiviä. “Nautiskelija minussa hykertelee joka aterialla.” Palaverissa Food Campin keittiömestarimme Mikko Kaukosen kanssa, jonka menestystä olemme viime aikoina hehkuttaneet. Herra voitti keväällä vuoden kokki 2019 tittelin ja lokakuussa hänet valittiin tiukassa kilpailussa Bocuse d´Or-karsintojen Suomen edustajaksi.

Sarrilla päällään Dante6:n mallistosta ihana terrakotta Rodeo shirt (139€). Dante6 top (119€) ja hame (159€). Vekkihame toimii myös ihanasti ihan jokapäiväisessä käytössä vaikka mustan neuleen kanssa, kuvassa Second Female:n Phoenix knit (165€), joka on pikkuisen kimaltava. Usein Sarri tapaa asiakkaan aamiaisella tai lounaalla Emossa. Uusille asiakkaille kerrotaan ensin Olo Groupista ja Food Campista tarkemmin. samalla syödään, kun käymme läpi mahdollisia catering- tai ravintolatarpeita. Sen lisäksi asiakkaille tehdään tarjouksia erilaisiin tilaisuuksiin. Kuulostaa hyvältä! Ihan ihme, että Sarri säilyy noin hoikkana, tai ehkä siinä se salaisuus onkin: hän syö vain huolella valittuja raaka-aineita ja nauttii laatuviineistä vain siemaillen. (KUVA: Mikaela) Tervetuloa tutustumaan näihin ihanuuksiin ja valmistautumaan joulun ajan juhliin! Kiitos ihana Sarri herkullisesta kuvauspäivästä! Suosittelemme lämmöllä Emo- ja Olo-ravintoloita. Mikaela Kuvat: Hash Varsani @ Atelier Digital PS. Myös verkkokauppamme on nyt auki! Joulun herkullisia juttuja löydät myös verkkokauppamme valikoimasta. Samoin suosittelemme lahjaksi Malou C.n lahjakorttia valitsemmallesi summalle tai miltä kuulostaisi henkilökohtainen stailauspalvelu + 250€ lahjakortti? Paketoimme sen sinulle valmiiksi!…

(KUVA: JUKKA GRÖNDAHL / HS)

Seurasimme ihanan Sarrin työpäivää ja pääsimme kuvaamaan loppuvuoden asukokonaisuuksia upeaan Emo-ravintolaan Kluuvikadulla.  Sarri on titteliltään 
Olo Groupin myyntijohtaja ja tapaa työkseen paljon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Asiakastapaamiset suunnitellaan aamiaisen tai lounaan ympärille.

Työnkuva on ihan Sarrin näköinen! Hän rakastaa juhlia, isoja tai pieniä, gaaloja tai pieniä kokoontumisia kotona rakkaiden ihmisten parissa. Erityisesti hän rakastaa joulua! “Se on minulle yksi vuodenaika lisää”, hän huokaisee onnellisena. Joulun suunnittelu alkaa jo lokakuussa ja niin myös Sarrin Emo- ja Olo-ravintoloille se on yksi vuoden kiireisimmistä sesongeista. Sarrin arkikin on kovin vaihtelevaa; asiakastapaamisia, myyntitiimin palaveria tai toimistopäiviä. “Nautiskelija minussa hykertelee joka aterialla.”

Palaverissa Food Campin keittiömestarimme Mikko Kaukosen kanssa, jonka menestystä olemme viime aikoina hehkuttaneet. Herra voitti keväällä vuoden kokki 2019 tittelin ja lokakuussa hänet valittiin tiukassa kilpailussa Bocuse d´Or-karsintojen Suomen edustajaksi.

Sarrilla päällään Dante6:n mallistosta ihana terrakotta Rodeo shirt (139€). Dante6 top (119€) ja hame (159€). Vekkihame toimii myös ihanasti ihan jokapäiväisessä käytössä vaikka mustan neuleen kanssa, kuvassa Second Female:n Phoenix knit (165€), joka on pikkuisen kimaltava.

Usein Sarri tapaa asiakkaan aamiaisella tai lounaalla Emossa. Uusille asiakkaille kerrotaan ensin Olo Groupista ja Food Campista tarkemmin. samalla syödään, kun käymme läpi mahdollisia catering- tai ravintolatarpeita. Sen lisäksi asiakkaille tehdään tarjouksia erilaisiin tilaisuuksiin. Kuulostaa hyvältä! Ihan ihme, että Sarri säilyy noin hoikkana, tai ehkä siinä se salaisuus onkin: hän syö vain huolella valittuja raaka-aineita ja nauttii laatuviineistä vain siemaillen.

(KUVA: Mikaela)

Tervetuloa tutustumaan näihin ihanuuksiin ja valmistautumaan joulun ajan juhliin! Kiitos ihana Sarri herkullisesta kuvauspäivästä! Suosittelemme lämmöllä Emo- ja Olo-ravintoloita.

Mikaela

Kuvat: Hash Varsani @ Atelier Digital

PS. Myös verkkokauppamme on nyt auki! Joulun herkullisia juttuja löydät myös verkkokauppamme valikoimasta. Samoin suosittelemme lahjaksi Malou C.n lahjakorttia valitsemmallesi summalle tai miltä kuulostaisi henkilökohtainen stailauspalvelu + 250€ lahjakortti? Paketoimme sen sinulle valmiiksi!