Paras versio sinusta

Järjestimme keväisen tyyli-illan, jonka teeman oli kevään uutuudet sekä eri vartalotyypit. Halusimme näyttää Stylisti Sohvi Nymanin kanssa, että pukeutuminen on meidän naisten etuoikeus ihan joka koossa. Tarjosimme myös mahdollisuuden selvittää se oma vartalotyyppi ja kuulla, mitä silloin kannattaa korostaa tai vastaavasti välttää – vaatevalinnoilla on merkitystä.

Malou C. täyttyi ääriään myöten, sillä paikalle saapui yli 20 innokasta ja pukeutumisesta kiinnostunutta naista. Ensimmäistä kertaa iltaa pystyi seuraamaan myös live-lähetyksen kautta.

VIERAILEVA STYLISTIMME SOHVI NYMAN SAI NAISET NÄYTTÄMÄÄN PARHAAT PUOLENSA
Järjestimme Malou C.llä asiakasillan, jonka teemana olivat kevään monikäyttöiset asut ja eri vartalotyypit. ”Ei ole vääränmallisia vartaloita, on vain vääränlaisia vaatteita tai paikkoja, joista hankit vaatteesi.” sanoi Sohvi Nyman, stylisti ja asiakasiltaamme kutsuttu vieraileva tähti.

Sohvi on ihana stylisti, joka pistää itsensä likoon ”Älä mahdu muottiin” -ajattelun puolesta. Hän näyttää, että nainen voi olla ihana joka koossa ja omana itsenään.

Viehättävä Sohvi Nyman on stylisti-meikkaaja, vaatetusalan artesaani, yrittäjä ja tietokirjailija, joka on stailannut erikokoisia naisia jo 10 vuoden ajan. Työssään Sohvi myös shoppailee asiakkaidensa kanssa etsien heidän vartalotyyppiinsä sopivia vaatteita. Hän haluaakin kohottaa suomalaisten naisten itsetuntoa ja neuvoo asiakkaitaan korostamaan hyviä puoliaan.

Katri on vartalotyypiltään X, kokoa 44 ja näyttää upealta! Yllään hänellä on Mos Mosh Blake -housut pitkinä (139 €) sekä Rue de Femme Dorthea top (59 €). Mitä kurvikkaampi vartalo on sitä korkeampi vyötärö kannattaa housuissa olla.

Sohvi on perehtynyt erilaisiin vartalotyyppeihin, ja hänen blogistaan löytyy esimerkiksi tyyli- ja kauneusvinkkejä. Sohvi on kirjoittanut myös kirja ”Olet Ihana”, jota on nyt myynnissä myös Malou C.llä. Voit tutustua Sohvin yritykseen täällä http://sohvinyman.fi/  YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA

Sohvi pitää yhteistyöstä etenkin kivijalka- ja pienyritysten kanssa. Hänelle on tärkeää, että yrityksen asiakaspalvelu on sujuvaa, vaatteet ovat ajattoman tyylikkäitä ja kokovalikoima on laaja. Hyvä yhteistyö tuo töitä ja asiakkaita kaikille sekä hyödyttää eniten asiakkaita, kun sopiva liike tai tyyppi on mielessä, kun tuotetta tai palvelua tarvitaan.

Tyyli-iltamme oli onnistunut! ”Mielenkiintoinen, mukava, antoisa”, kommentoivat asiakkaamme. Tapahtuma herätti suurta kiinnostusta, ja paikat täyttyivät melkeinpä ensimmäisenä varauspäivänä. Teimme illasta myös live-lähetyksen, joka mahdollisti muidenkin asiakkaiden mukanaolon. Tallenne on yhä katsottavissa Facebookissa.

Minna meikattavana Tarja Virmasen tuolissa – lopputulos oli upea!   
     

Illan kuluessa järjestettiin myös arvontoja ja asiakkaat pääsivät halutessaan meikattaviksi tai kokeilemaan uutta kampausta. Illan kohokohta koitti kuitenkin Sohvin esitellessä stailaamansa mallit. Eloisa Sohvi puhui asiaa kertoessaan eri vartalotyypeille sopivista vaatteiden leikkauksista ja mittasuhteista sekä siitä, miten korostaa kunkin vartalotyypin parhaita puolia.

PBO:n ihana stretch silkkisarja tuo väriä kevään juhliin. Paita ja mekko toimivat myös työkäytössä, kun siihen yhdistää farkut tai mekon kanssa vaikka nahkatakin. Tärkeitä oppeja oli tuoda Annen H-vartalon vyötärö esiin. Katrilla on tässä päällään PBO:n Jimbo-sillkitoppi (139 €), päällä valkoinen Cover blazer (169 €) ja Mos Moshin Athena super skinny jeans (119€)

Tämä Mindanao-makko toimii ihanasti niin arkisempana mekkona (179 €) kuin kesällä työkäytössäkin, etenkin kun siihen yhdistää päälle jakun sijaan nahkatakin, tässä Selected Femmen Hannah leather jacket (199,99)

vyötärön korostaminen leveällä vyöllä oli monille asiakkaille silmiä avaavaa. PBO:n Mindanao-dress (179 €) sopi Annelle sekä väreiltään että malliltaan täydellisesti.

Tyyli-illan malleina olivat Malou C.n upeat asiakkaat Anne, Katri ja Reetta, tavallisen kokoiset naiset. Sohvin valitsemat tyylikkäät asukokonaisuudet miellyttivät heitä, ja moni asu päätyikin naisten omiin vaatekaappeihin. ”Vaatteet tuntuivat heti omilta ja sopivilta”, kommentoi Anne. Katri hihkaisi illan olevan ”arjen luksusta”. Reetta puolestaan löysi Sohvin opastuksella pukeutumiseensa vinkkejä ja väriä: ”Itsetunto kohenee, kun vartalon hyviä puolia korostetaan!” Annella, Katrilla ja Reetalla oli ollut haasteita sopivien ja mieluisten vaatteiden löytämisessä. Vaateliikkeissä pyöriminen ei enää kiinnostanut eikä aikakaan oikein riittänyt. Jokainen kuitenkin tarvitsi helposti yhdisteltäviä vaatteita etenkin työelämää varten.

“Sitten löytyi Malou C.”

 

Naiset olivat tutustuneet liikkeen valikoimiin yleensä kaverin suosituksen perusteella joko henkilökohtaisessa My Look and Feel -tyylitapaamisessa tai asiakastapahtumassa. Malou C. -asiakkuus on jatkunut kaikilla siitä lähtien asukokonaisuuksien täydennyksen merkeissä.

OIKEALLA ASENTEELLA

Anne meidän asiallinen pankkineuvoja – tai tyrmäävä rock chic -päivästä riippuen. Anne on ihanan näyttävä nainen, jonka tyylissä on aina asennetta. Annen pituus vain lisää näyttävyyttä, mutta vaatiileikkauksilta ja housujen pituudelta oikeita valintoja.

Upea ja niin trendikäs asu syntyy Rue de Femmen Devine takkimekolla (119€), alla Rue deFemmen Why t-paita ja jalassa ympäri vuoden toimivat Selected Femmen stretch -nahkahousut (369,99)

Anne on töissä pankkineuvojana rahoituspuolella asuntolainojen parissa, eikä shoppailu enää työkiireiden keskellä jaksanut innostaa. Onneksi löytyi Malou C. läheltä Annen työpaikkaa. Nykyään Anne piipahtaakin säännöllisesti liikkeessä täydentämässä vaatevarastoaan sekä työ- että arkipukeutumista varten. Anne iloitsee erityisesti siitä, että saa vaatteensa nyt yhdestä paikasta. Asiantuntevien vinkkien avulla hän löytää juuri omalle vartalolleen sopivia vaatteita. Pitkänä naisena Anne on myös tyytyväinen, että hänelle voidaan tilata esimerkiksi oikean pituiset housut.

KATUJEN KUNINGATAR KATRI

Katrilla on päällään Whyredin upea Kate long jacket (350 €), joka toimii Katrin päällä tyrmäävän hyvin, alla Rue de Femmen toppi sekä siihen yhdistettynä Mos Moshin slimmit farkut (119 €), laukku on PBO:n weekend bag (299€), joka toimii myös riittävän isona työlaukkuna, niin naisella kuin miehelläkin – tämäkin asukokonaisuus päätyi Katrin kaappiin.

Katri puolestaan työskentelee myynnin tuessa projektipäälliköiden esimiehenä ja kaipasi etenkin töihin vaatekokonaisuutta, jota täydentää tarvittaessa. Hän koki aiemmin vaatteiden sovittelun hankalaksi, sillä oikean kokoisia vaatteita ei tuntunut löytyvän. Lisäksi ketjuliikkeet eivät sovi hänen ajatusmaailmaansa.Malou C. tuntui jo ensimmäisellä käynnillä oikealta paikalta. ”Liikkeen omistaja Mikaela näki heti persoonani ja osasi valita oikean malliset ja väriset vaatteet”, toteaa Katri. Hän on nyt löytänyt oman tyylinsä ja tuntee olonsa kotoisaksi omassa vartalossaan. Nykyään kuvissa oleminenkin on helpompaa!

PBO:n kevään mallistosta löytyy upea punainen Marissa Jersey -blazer (149 €), joka tuo väriä asuihin. Materiaali on joustavaa, joten jakku on todella miellyttävä päällä. Se toimii kivasti niin korkkareiden, tennareiden kuin kesällä matalien sandaaleidenkin kanssa. Tässä yhdistimme jakun Mos Moshin Hannah-housuihin (139 €), joissa on uusi pituus. Syksyllä tätä pituutta nähdään lisää, jolloin se yhdistetään sukkavartisiin nilkkureihin. Kengät ylipäänsä saavat nyt näkyä! Jakun alla on Rue de Femmen suosittu Why Tee (59 €). 
Reetta oli ihana ja freesi mallina. Reetalle toimii Mos Mos -puvut ja tämä pinkki puku jäi tyyli-illasta Reetan kaappiin. Vaatteiden monikäyttöisyys ja toimivuus osittain myös vapaa-ajalla on tärkeää. Mos Moshin farkut ja kukkapaita ovat täydellinen kesäasu, jalkaan vain tennarit (Selected Femme Donna Suede sneaker 99,99) tai korkkarit ja asu saa uuden ilmeen. Päälle jakku tai nahkatakki ja se sopii viikonloppuun tai töihin. PBO:n salkku (299€) toimii niin naisella kuin miehellä.

Lääketeollisuudessa team leaderina toimiva Reetta piti vaatteiden ostamista ikävänä puuhana perheen, harrastusten ja työn puristuksessa. Helposti tuli tehtyä vääriäkin valintoja. Koskaan ei tuntunut olevan päällepantavaa, vaikka kaappi pursuili vaatteita.

Reetalle Malou C.stä tuli arjen helpotus. Vaatteita on entiseen verrattuna vain yksi kolmasosa, mutta nyt kotoa löytyy helposti keskenään yhdisteltäviä asuja. Vaatteiden ostamisesta muodostuikin hemmotteluhetki: hyvien pukeutumisneuvojen ansiosta Reetta on tullut sinuiksi oman koon ja vartalotyypin kanssa.

Myös Reetan mies asioi Malou C.llä. Ja todellakin: naisten vaatteiden lisäksi liikkeen valikoimiin kuuluvat miesten puvut, paidat ja tarvittavat asusteet.

Asiakkaiden lauseissa vilahtelevat samat kuvailut Malou C.stä: ”mielenkiintoiset brändit, laadukkuus, monikäyttöisyys, yhdisteltävyys, loistava valikoima asusteita myöten, hyvä ja henkilökohtainen asiakaspalvelu, ammattimaisuus. Malou C.n kauppias Mikaela tarjoaakin loistavaa yksilöllistä palvelua. Hänestä on tullut asiakkaidensa luottomyyjä, joka näkee yhdellä vilkaisulla, mikä asiakkaalle sopii.”

Sohvin sanoma on sama kuin Malou C.n filosofia. ”Vaatteita ei tarvitse olla paljon, mutta niiden tulee olla laadukkaita ja keskenään yhteensopivia. Lisäksi vaatteiden oikeat leikkaukset ja materiaalit ovat olennaisia, sillä vaatteiden tulee istua käyttäjälleen.” Sohvi totesi.

Vaatteiden monikäyttöisyys ja ajattomuus ovat tärkeitä myös Malou C.lle. Tämän vuoksi mietimme jo sisäänostovaiheessa, että eri merkkien valikoimat sopivat yhteen tai luovat erityylisiä lookeja. Meille onkin tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina mieluummin asukokonaisuuksia kuin yksittäisen tuotteen.

Paras palaute on kuulla asiakkaalta kommentti ”Nyt minulla on aina päälle pantavaa!” Palkitsevaa on myös, kun tyytyväinen asiakas hehkuttaa kaapistaan löytyviä sopivia luottovaatteita. Hänen ei tarvitse enää aamuisin miettiä, miten vaatteita yhdistelisi.

Jokaisella meistä on hyvät ja huonot puolemme. Pukeutumisen suhteen niitä ovat toisilla sääret, toisilla taas vyötärö tai rinnat. Myös persoonamme ovat erilaisia.

Eikä pukeutuminen ole vain keskikokoisten tai helpon H-vartalotyypin naisten etukoikeus.Pukeutuminen on meidän kaikkien naisten juttu olitpa sitten kurvikas, hoikka, pitkä tai pätkä. Malou C.llä ehdotamme vain sinulle sopivia vaatteita. Itseään ei kannata verrata kaveriin eikä varsinkaan lehtien muotikuviin. Olemme onnellisia aina, kun asiakas kooltaan 42–46 kokee näyttävänsä upealta. Miten ihana tunne, kun voit olla itsevarma sellaisena kuin olet!

Älä siis himmaile, jos olet räiskyvä tyyppi. Naisellisen ja seksikkään persoonan puolestaan kannattaa antaa asenteensa näkyä hyvällä maulla. Jos olet kova bisnesnainen, tuo tyyliisi pehmeyttä ja inhimillisyyttä. Sen sijaan asiallisena asiantuntijana voit rohkaistua kokeilemaan uutta väriä tai printtiä. Ennen kaikkea ole armollinen itsellesi ja rakasta tyyliäsi sekä vaatteita, joita vaatekaappiisi valitset!

Sohvi Nyman ja hänen assistenttinsa Emmi, jolla päällään Selected Femmen graafinen haalari (79,99) ja Sohvilla Second Female:n Dupont dress (145 €)

Meillä synkkasi Sohvin kanssa heti. Teemme yhteistyötä varmasti jatkossakin!

Kiitos Sohvi ja koko tiimi! Minulla on kovin kiitollinen olo, että saan tehdä töitä näin huippuseurassa ja mahtavien asiakkaiden kanssa!

Lämmöllä,

MikaelaTyyli: Mikaela  I  Sohvi Nyman
Meikki: Tarja Virmanen
Hiukset: Jaana Paavilainen
Kuvat: Emma Ronkainen