PALVELUITA ARVOSTAVA IT-ASIANTUNTIJA

Tuija de Roos on 47-vuotias IT-asiantuntija. Hän Käyttää arjessaan mm. siivous-, sisustussuunnittelu-, kauppakassi-, PT- ja pukeutumispalveluita. Palvelut tu…

Tuija de Roos on 47-vuotias IT-asiantuntija. Hän Käyttää arjessaan mm. siivous-, sisustussuunnittelu-, kauppakassi-, PT- ja pukeutumispalveluita. Palvelut tuovat arkeen helpotusta, eivätkä ne edes tunnu luksukselta, vaan tuovat pikemminkin ajan ja rahan säästöä. Kaikki hankinnat ovat huolella suunniteltuja, eikä juuri mitään ylimääräistä päädy kauppakassiin tai kalenteriin..

Yhdistimme PBO:n Miami-mekon/-tunikan (159 €) PBO:n Beck-housujen (139 €) kanssa. Näin asusta tuli pirteä kokonaisuus arkeen. Tällä mekolla juhlitaan hyvin vappua ja muita kevään juhlia. Takkimekot ovatkin trendikkäintä pukeutumista juuri nyt. Laukku on Markbergin Runa bag (269 €). Ylimmässä kuvassa asun päälle puettiin Whyredin Kate long jacket (350 €) mustana. Takkia on saatavilla myös beigenä. Aurinkolasit: Paul & Joe (195€), Silmäset/Arabianranta.

Tuijan arki on niin hektistä kuin vain IT-ammattilaisella voi kuvitella olevan. Päivät täyttyvät palavereista, pitkistä työpäivistä, työmatkoista mm. Intiaan ja Kiinaan sekä perheen arjen pyörittämisestä. Tuusulalaiseen perheeseen kuuluvat mies, 13- ja 16-vuotiaat pojat sekä koira. Aktiivinen perhe harrastaa paljon: tennistä, joogaa, jalkapalloa, golfia, salibandyä sekä kuntosalilla käyntiä. Lisäksi Tuijalla on jonkin verran iltamenoja, esim. päivällisiä, oopperaa tai teatteria.

Tämä pehmeä värimaailma sopii tummalle Tuijalle hyvin. Asu on keväinen mutta muunneltavissa moneen. Valkoinen jakku on PBO:n Cover blazer (169 €). Alpine-hame (179 €) on stretch-silkkiä ja tuntuu todella mukavalta päällä. Lisäksi sen diagonaalinen leikkaus tuo sääret kauniisti näkyviin. Puserona Tuijalla on PBO:n Wee (89 €), jonka etuosa on silkkiä, selkä viskoosia. Se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nuderoosat merkki aurinkolasit täydentävät tämän asun, Guess (139€) Silmäset/Arabianranta .

ARKEA HELPOTTAVAT PALVELUT

”Ulkoista se, mitä et ehdi tai osaa tehdä itse” – näinhän meille yrittäjille sanotaan. Miksi ei siis perheen äideille? Kuulostaa järkevältä, että Tuija käyttää monia arkea helpottavia palveluita aina kun vain voi. Tuija vastaakin pääosin perheen arjen suunnittelusta sekä aikataulujen koordinoinnista.

Perheen ruokaostokset tilataan verkkokaupasta kerran viikossa ja noudetaan valmiiksi pakattuna, mikä maksaa vain 7 euroa ylimääräistä. ”Samalla kun suunnittelen kauppalistaa, olen jo klikkaillut tuotteet ostoskoriin”, Tuija selvittää. Joka toinen viikko kotiin tulee Sannan Ruokakassi valmiiksi mietittyine resepteineen ja raaka-aineineen.

Kodin omakotitalon sisustuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Outi Tammi. Hänen puoleensa Tuija kääntyy aina, kun ilmaantuu kotiin liittyviä tarpeita, olivat ne sitten säilytysratkaisujen järkeistämistä tai kodinhoitohuoneeseen tai poikien huoneisiin liittyviä projekteja. ”Kotona ei olisi tapahtunut mitään ilman Outia”, Tuija huokaisee.

Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta on myös huolehdittava, minkä vuoksi PT, kosmetologi, jalkahoitaja ja kampaaja ovat palveluita, joita Tuija arvostaa. ”Kun tarvitsen vaatteita, tiedän minne suuntaan”, Tuija toteaa hymyssä suin.

ASUT MONEEN KÄYTTÖÖN

Yhteisen suunnittelijamme Outin kautta Tuija löysi alun perin Malou C.n. Tuija on järjestänyt Malou C:llä myös Private-iltapäivän ystävilleen. Ystäväporukassa arvostetaankin sitä, että vaatevalinnat ja -hankinnat voi tehdä kätevästi yhdellä käynnillä. Näin arjessa ei tarvitse miettiä ”mitä laittaisi päälle”, vaan on helppoa yhdistellä eri variaatioita yhteensopivista vaatteista.

Sekin on Tuijasta mukavaa, että valikoimaa ja vaatteita ei ole liikaa ja että asut on aina mietitty juuri hänelle sopiviksi. Työpukeutumisen pitää olla siistiä ja asiallista, ja lisäksi laadun tulee näkyä ja tuntua materiaalivalinnoissa. Tuijalla on paljon kokouksia ja työmatkoja, jolloin hänen on esiinnyttävä edustavana. Malou C.n palvelu ja valmiit asukokonaisuudet jo ostovaiheessa helpottavat suunnattomasti hänen arkeaan.

Kuvasimme Tuijan asuina PBO:n kevään uutuuksia. Stretch-silkkisarja on hyvä esimerkki muunneltavuudesta ja monikäyttöisyydestä: hame ja pusero näyttävät kokomekolta, mutta toimivat hyvin myös erikseen. Juhlien jälkeen yhdistelmät otetaan käyttöön arkenakin – hame siistimpänä työhameena, silkkipaidat toimivat puolestaan blazerien ja neuleiden alla.

Tuijalla oli mukana omat luottokengät, mustat ja nudet korkkarit. Koko 41 on nykynaisella melko yleinen kengännumero, mutta haasteellista on löytää hyviä kenkiä. Siksi sopiviin kenkiin kannattaakin aina tarttua, kun niitä tulee vastaan.

Kiitos heittäytymisestä malliksemme Tuija!

Kiitos Jaana jälleen upeasta hius- ja meikkilookista ja Mirkku kuvista!

Muistattehan, että meillä on meneillään vielä kilpailu, jossa sinä voit voittaa itsellesi vastaavan Ihana-profiilikuvauksen. Ilmoittaudu mukaan tästä

Nähdään arjen ja juhlan merkeissä Malou C.llä!.

Mikaela

Malou C. – enemmän kuin vaateliike

Tyyli: Mikaela / Malou C.

Hiukset ja meikki: Jaana Lauronen / Saint Katarina

Kuvat: Mirkku Merimaa / Ihana Elämys
www.ihanaelamys.fi

#apair #pukeutumispalvelu #tyylipalvelu #stailaus #mystyle