“OUT OF OFFICE”

Kesäkuun mallinamme on Carolina Vilenius, proviisori Porvoosta. Carolina voitti huhtikuisen kilpailumme, jossa palkintona oli profiilikuvaus Ihana Elämys -st…

 

 

Kesäkuun mallinamme on Carolina Vilenius, proviisori Porvoosta. Carolina voitti huhtikuisen kilpailumme, jossa palkintona oli profiilikuvaus Ihana Elämys -studiolla, Malou C.n stailaus ja kesäkuvaukset. Kauniin mallin saimmekin!

 

Porvoo on yksi ihanimpia kesäkaupunkeja! Carolina asuu siellä ympäri vuoden miehensä ja kahden alle kouluikäisen tyttärensä kanssa. Lisäksi perheeseen on juuri otettu pieni Kleinspitz-koiranpentu. Kesäsuunnitelmiin kuuluukin siis paljon kotoilua ja veneilyä Porvoon saaristossa. 

 

Se mitä Carolina eniten lomalta odottaa, on rauhalliset aamukahvihetket omalla terassilla. Aina ei siis tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Moni meistä lähtee Porvooseen hakemaan kesän idylliä, joka on kesäisin täynnä tapahtumia ja ihania ravintoloita joen varrella. Visiitti vanhassa kaupungissa on aina yhtä viehättävää.

 

Carolina oli luontainen malli! Mirkku ehdottikin hänelle aikuismallin töitä. Mos Moshin kesäinen Aava Renata-paita (119€) sopii Carolinalle erittäin hyvin ja se sopisi myös hänentyölookkinsa ja muuhun kesän pukeutumiseen hyvin. Jalassa Mos Moshin Blake-housut (139€), jotkajatkavat kestosuosiotaan ja sopivatkin monelle niin hyvin. Kesähousut niistä tulee kertaheitolla, kun jalkaan laittaa sandaalit, tässä apairit (210€) mustana.
 

IHANA ELOVENA-TYTTÖ

 

Kuvauspäivämme oli jo ensimmäisiä lämpimiä toukokuun päiviä. Carolina oli aivan täydellinen Suomi-neito, neiti kesäheinä, Elovena-tyttö tai konttorin kesäinen asiantuntija. Hänelle sopi erittäin hyvin kaikki hänelle valitut asut ja kuvauskokemus oli mallimmekin mielestä ihana! Meikkaajamme Anne loihti Carolinalle kevyen päivämeikin ja kivan lettikampauksen, Mirkun käsittelyssä kaikki kuvattavat rentoutuvat ja tietävät miten olla, kun ammattikuvaaja auttaaa ottamaan oikeita asentoja. Minä stailaajana valitsin vaatteet, jotka hän olisi valinnut muutenkin, tai jotka häneltä jo löytyvät vaatekaapistaan. Mukaan lähtivät mm nuo Blake-housut, jotka vain istuvat ja tuntuvat niin hyvältä päällä. Carolina on lääkealalla asiantuntijatehtävissä, arkeen kuuluu niin asiakastapaamisia kuin ihan perus toimistotyötäkin. 

 

MALOU C. KOLLEGAN SUOSITUKSESTA

 

Carolina tuli meille ensimmäisen kerran kollegan suosituksesta, joka oli käynyt liikkeessä aiemmin, ja sen myötä varasi toisen kollegansa kanssa yhteisen yhteisen

My Style -ajan. “Sillä tiellä ollaan ja olen käynyt Malou C:ssa jo useamman kerran, suosittelen lämpimästi!”

 

Slected Femmen nahkahousut (369,99) ovat yksi Carolinan suosikkihankinnoista. Ne lähtivät viimeksi mukaan talvella ja ovat olleet kovalla käytöllä. Ne ovatkin ihanan mukavat ja toimivat myös kesällä vähän viileämmällä kelillä. Paitana on päällä Rue de Femmen uusi, ihana laskeutuva vähän hipahtava paita (109€) Tämä Rue fe Femmen uutuus saapuu kauppaan pian.

 

“OUT OF OFFICE”

 

Monelle kesän toimistopukeutuminen ja lomapukeutuminen tuottavat päänvaivaa. Joku ottaa liian rennosti, toinen kärvistelee kesän kuumuudessa puku päällä. Jotain siltä väliltä on varmasti se paras vaihtoehto, kerrospukeutuminen toimii aina. Siksi vaikkapa jakun alla voi olla siisti t-paita, mutta kuitenkin sellainen, että kun jakun ottaa pois, paidalla kehtaa olla ilmankin. Alaosaksi taas kannattaa valita housut, jos sääret ovat kovin valkoiset tai sukkahousut hameen kanssa. Pitkä hame tai maksimekko jos se on riittävän “puettu” eli hyvä kangas myös töihin, ei hellemekko tai rantamekko-osastoa. Myös culottes-mittainen housu toimii hyvin ja toimii hameen ja housun välimuotona.

 

PBO:n keltainen Alpine skirt (179€) toimii niin arkeen kuin juhlaan . Kun vaikka YO-juhlat tai rippijuhlat on juhlittu, tämän hameen voi ottaa työ- tai vapaa-ajan käyttöön muutenkin. Väri on kesäinen, mutta hame toimii myös alkusyksyyn. Monikäyttöisyys on meistä ihan ehdottoman tärkeää.

 

CAROLINAN TYYLI
 

Carolinan oma tyyli on rennon siisti, hyvin tanskalainen. Hän tykkää yhdistellä eri materiaaleja, talvella nahkaa ja villaa, vaaleita sävyjä ja pitää mekkoja. “Yksi ihan suosikeistani on ollut pitkä, vaaleanpunainen villakangastakki minkä ostin ensimmäisellä kerralla ja vaikka en ole pitänyt itseäni jakkuihmisenä aiemmin niin ihan suosikki jakkuni löysin myös Malou C:sta.” Jakku on aina helppo ja tyylikäs vaate erilaisiin työtilaisuuksiin. Carolina summaa.

 

Rue de Femmen uusi raitasarja on tosi kiva sekään sekä heti lomien jälkeenalkusyksyyn. Kerrospukeutuminen on Suomessa ihan parasta: alle nahkahousut tai farkut, jos on viilee, kesähelteillä ehkä toppi ja shortsit tai jalkaan vain sandaalit. Second Female:n korikassit (85€) tuovat asuun kesäisen tunnelman, keltaiset Woden-tennarit (110€) piristävät asua ja päivää.

 

PARASTA  MALOU C.N KONSEPTISSA

 

Kysyin Carolinelta suoraan: Mikä on parasta meidän konseptissamme? 

“Asiantunteva palvelu! Olen monesti löytänyt vaatteita, mitä en itse olisi osannut valita, ja ne ovat osoittautuneet käytössä todella onnistuneiksi ja olen pitänyt niitä paljon.” 

 

Hauskaa on, että monesti ulkopuoliset ihmiset kehuvat vaatteitani kun pukeudun Malou C:n vaatteisiin; useamman kerran esim viedessäni lastani päiväkotiin on muut äidit ovat huomanneet mekkoni samoin työpaikalla 🙂 Ehdoton etu on myös että vaatekaapista nykyään löytyy päällepantavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Vaatekaappi on rakentunut monipuolisemmaksi ja nyt arkeen on helppo pukeutua.

 

Ihanaa kesää teille kaikille! Iso kiitos Carolina, että heittäydyit malliksemme!

 

Lämmölla,

 

Mikaela

Malou C. – enemmän kuin vaateliike

 

 

Tyyli: Mikaela / Malou C.

Hiukset ja meikki: Anne Raitio

Kuvat: Mirkku Merimaa / Ihana Elämys
www.ihanaelamys.fi

 

 

 

 

 

 

#stailaus #maloucstyle #mystyle #style #styling #fashion #scandinavianstyle #summer #ruedefemme #selectedfemme