Tyylipäivän humua Kaapelitehtaalla

Kevään tyylipäivä sai Malou C.n mallit puhkeamaan kukkaan

Helmikuussa Malou C. haki malleja kevään Tyylipäivään Humu Makers -tiimin stailattavaksi ja hemmoteltavaksi. Halukkaita oli monia.

Valitsimme kolme mallia, heille kolmet asut, ja ammattilaisten otteissa ja Svenjan koordinoimana saimme kaikki lookit, asunvaihdot ja kuvat onnistumaan täydellisesti ja mallit loistamaan omina ihanina itseinään. Koko päivä oli kaikkien mielestä todella onnistunut, ja tunnelma kupliva!

Tyyliasioissa meille on tärkeintä, että ketään ei stailata tai pueta väkisin mihinkään rooliin, vaan näemme aina asiakkaan tyylin, persoonallisuuden ja valitsemme sitä korostavia kokonaisuuksia, jotta vaatteet ja tyyli tuntuvat omalta. Paljon kertoo myös se, että kaikki mallit lunastivat itselleen vähintään kaksi eri asukokonaisuutta kuvausten jälkeen.

Valitsimme mukaan Sannan ja Mian, ystävykset, jotka tulivat ensimmäisen kerran käymään Malou C.llä ystävän suosituksesta. Nämä upeat kaverukset sopivat tyyliimme täydellisesti.

Kuvasimme Mian ja Sannan “kahvitauolla”. Mialla päällään Bruuns Bazaarin savupiippumalliset houst, Rue de Femmen blazer, jonka alla PBO:n merinovillainen ohut neule. Tämä asu on ihan täydellinen toimistolook ja asu alkukevääseen. Mian oma tyyli juuri tällainen maanläheinen, rento ja yksinkertaisen selkeä. Joskus asuun on kiva lisätä väripilkku tai statement, joka tuo särmää tai väriä asuun. Se voi olla koru, silmälasit tai kuten tässä Rue de Femmen blazerin kultanapit hihoissa.

Sannanalle yhdistimme PBO:n Uakari-paidan kevään uusiin Ivy Copenhagen mom farkkuihin ja jalkaan laitoimme rennosti tennarit. Siisti, mutta sopivan rento asu toimii niin toimistolle kuin
vapaa-aikaankin. Sanna on luonnollisen kaunis ja ehkä meikki tuntui hänestä aluksi liian meikatulta, mutta kuten huomaatte, varsinkin kuvauksiin, kannattaa rohkeasti kokeilla erilaista meikkiä, kuin mitä omassa arjessaan käyttää ja antaa meikkaajalle vapaat kädet. Meistä tämä meikki ei todella ollut liikaa, vaan punainen huulipuna tuo ilmeeseen itsevarmuutta ja asennetta.

Bruuns Bazaarin Parisa-neuleliivi, Acacia-paita sekä nahkaculottet

Mia Ahlström on yrittäjä, liikkeenjohdon valmentaja ja hallitusammattilainen. Ammattilaisen ottein hän loisti myös kuvissa täydellisenä business-naisena, mitä hän oikeasti onkin. Sannan tyyli sopi nuorekkaan “asiantuntijan rooliin”, jota hänen oikea työnsä myös on. Molemmat naiset ovat yli
50-vuotiaita, mitä ei uskoisi – kumpikin kyllä säteili kuvissa ja tyyli ammattilaisten käsittelyn jälkeen heille loihdittu tyyli: hiukset, meikki ja 3 eri asukokonaisuutta, tuntuivat molemmista malleista oikein omalta.

Oli erittäin mukavaa olla tyylin ja kauneuden ammattilaisten käsittelyssä. Meillä oli erittäin hauska päivä yhdessä ja oli upeaa huomata, kuinka helposti minulle loihdittiin sopiva tyyli,jota itsekin rakastin.

Mia

Sanna sai ylleen PBO:n kokoasun, joka on paitsi siisti ja tyylikäs yllä, myös super mukava!
Sanna on kansainvälistyvän kasvuyrityksen brandijohtaja, jolle laatu ja kestävyys ovat tärkeitä arvoja sekä työssä että vaatevalinnoissa. Sen lisäksi mukavuus vaikuttaaa ehdottomasti valintoihin; vaatteet eivät saa kiristää tai puristaa, silti Sanna haluaa näyttää töissä silti rennon huolitellulta.
Tämän PBO:n asun hän halusikin juuri sen vuoksi tsellensä.

Mialla Rue de Femmen mekko ja bleiseri, Sannan asu on PBO:lta

Me Malou C.llä uskomme monikäyttöisiin, pitkäikäisiin vaatteisiin! Parhaimmat vaatekappaleet ovat niitä, jotka erilaisilla asusteilla ja yhdistelmillä soveltuvat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tässä toimistolle sonnustautunut Mia on pukeutunut Rue de Femmen ihanan kimaltelevaan, kukkakuosiseen maksimekkoon. Upean rento ja kesäinen terassimekko muuttuu hetkessä työkäyttöön, kun sen ylle pukee hyvin istuvan särmän bleiserin ja vaihdat sandaalit nilkkureihin.

“Nämähän tuntuu ihan mun kotiverkkareilta!”

Sanna

Tässä PBO:n setissä materiaali on superpehmeää viskoosisekoitetta, mutta kullanväriset yksityiskohdat ja maltillinen chevron-kuvio tuovat siihen ripauksen ylellisyyttä. Uakari- paita toimii joko puserona tai jakkuna, ja Weiler- housut ovat jalassa todella kuin ne mukavat olohoususi. Täydellinen setti sopii niin johtoryhmän tapaamisiin, kuin kotikonttoriinkin!

Asenne saa näkyä!

Dante6:n nahkatakki sekä mekko ovat Zion tennareiden kanssa sopivan rento ja cool yhdistelmä

Ihana räväkkä Sofia on 43-vuotias markkinointijohtaja, joka valittiin mukaan malitrioon. Sofia sopi näihin kuviin loistavasti ja hän heittäytyi mallin rooliinsa rohkeasti. Ammattimaisella otteellaan hän hoiteli kuvausten aikana myös meidän markkinointia kuvaamalla muistoksi upeita Tyylipäivän “behind the scenes” kuvia. Sofia on tyyliltään sporttisen rento farkkutyttö. Hän uskalsi antaa myös naisellisuutensa näkyä ja näillä upeilla farkkujaloilla kyllä käännetään sekä miesten että naisten päät!

Rue de Femmen ihana Dolly -paita ja Ivy Copenhagenin farkut ovat trendikäs yhdistelmä. Asustettu Viaminnetin uutuus korviksilla ja Zion korkonilkkureilla.

“Ihana tyylipäivä supernaisten kanssa!”

Sofia

Omassa työssään ja tyylissään Sofia suosiikin paljon farkkuja + jakku yhdistelmää, paljon matkustava ja liikkeessä oleva Sofia tarvii vaatteilta ennen kaikkea mukavuutta, helppoutta ja tyylissä saa olla särmää. Tässä se tehtiin Danten nahkatakilla ja sinisellä maustevärillä. Korvikset ovat Viaminetin uutuusväri.

Päivä oli upea, ja ihana Sofia ehti ottaa meille paljon selfieitä ja fiiliskuvia pitkin päivää! Nämä kuvat Sofia nappasi muistoksi hauskasta päivästä.

Kevään keveitä kankaita

Helsingin merimaisemat olivat upeat! Tämä spotti on varmasti Helsingin kauneimpia. Hyisestä kevätviimasta huolimatta, emme voineet kuin ihastella upeita merimaisemia ja siihen mitä täydellisimmin sopivia mallejamme.

Farkut ovat varma valinta Helsingin kevääseen. Tänä vuonna trenditietoisimpien pukeutujien lahkeet levenevät, ja pillifarkut saavat väistyä rennompiin leikkauksiin. Tämä supertyylikäs leveälahkeinen kevätfarkku Ivy Copenhagenilta, Mia nimeltään sekin, tulee huhtikuun loppupuolella liikkeeseen. 

Yläosaksi voit valita sään mukaan keveämpää tai lämmintä. Keveät, liehuvat kankaat sopivat tuuliseen rannikkokaupunkiin, mutta täällä niiden kaveriksi tarvitset hyvän takin ympäri vuoden. Tämä takki on musta, pohjepituinen Bruuns Bazaarin Flores coat, joka istuu Sannalle ihan täydellisesti. Tämä on se yksi must-have musta välikausitakki, jonka tarvitset!

Tytöt odottavat Miaa, sitten mennään! Kevätaurinko paistoi kuvauspäivänä ihanasti.

Danten uudesta upeasta kuosista löytyy kauniin laskostettu hihaton paita, joka toimii upeasti vaaleiden farkkujen kanssa, tai oikeastaan yhdistettynä ihan mihin vain.
Keveä paita on ihana sellaisenaan kesäjuhlissa, mutta se istuu ihanasti takkien ja jakkujen alle.

Sofian Legend-nahkatakki on Dante6:n, ja se on piste i:n päälle kaikkien kevään keveiden mekkojen kanssa, ja toimii asuun kuin asuun pitkälle syksyyn. Nahkatakilla lisäät myös sopivasti asennetta tyyliin.

Upea Sofia poseerasi ammattimallin ottein. Merihän oli siis kuvauspäivänä vielä jäässä, mutta tämän heittäytyjän säkenöivä hymy saa pakkasilman hetkessä unohtumaan! Kuva suorastaan hehkuu kesän lämpöä, ja kuvitelkaa vain, kuinka ihana vaate tällainen monien tilaisuuksien maksimekko onkaan myös hellesäillä! Sillä mennään paitsi arkeen ja terasseille, mutta näyttävämmin asustettuna tämä toimii myös kaikkiin kesän juhliin. Leikkisän atsteekkikuosin turvallisen sininen värimaailma sopii monelle!

Juhlapäiviä varten suosittelemme ehdottomasti varaamaan kampaajan ja meikkajaan, eikä vaatteiden valinnan kanssa kannata jäädä yksin. HUMU Makersin Personal Shopper Ulla tuntee koko kaupungin ja verkkokauppojen valinnan. Myös me Malou C.llä autamme aina rehellisesti!

Bruuns Bazaar takki, Rue de Femmen nahkaculottes-housut, Lumi clutch, Zion kävelykengät ja Bruuns Bazaarin neuleliivi.

Valkoinen Bruuns Bazaarin takki istui Mian business-tyyliin täydellisesti. Joten törmäätte takuuvarmasti tähän näyttävään daamiin Helsingin kaduilla vielä moneen kertaan!

Huippumakean asukokonaisuden lisäksi, Mia päätti pitää itsellään myös nämä Zion ihanat kävelykengät. Trendikkäät pilottillasit olivat kuvauslainassa Erottajan naapurin optikkoliikkeestä.

Ne istuivat Mialle paremmin kuin hyvin, ja uusia laseja parhaillaan metsästävä Mia harkitsikin hankkivansa nekin osaksi omaa arkityyliänsä. 🙂

“Tyylipäivässä parasta oli huipputiimi hauskoja ammattilaisia ja mahtava yhteishenki ensimmäisestä hetkestä alkaen, vahva suositus Humu tiimille! 

Sanna

Tyylipäivämme oli onnistunut ihan kaikkien mielestä! Mallit nauttivat HUMU Makersin Hennan (hiukset), Ullan (stailaus) ja Melissan (meikki) käsittelystä ja hemmottelupäivästään. Kuvaaja nautti naisseurasta ja Malou C.n tiimi oli super tyytyväinen koko tiimiin, malleihin ja lopputulokseen!

Super iso kiitos kaikille kivasta päivästä!


Mikaela & Svenja

Kuvat: © Vertti Luoma 2020
Behind the scenes kuvat: Sofia Lund – kiitos!!

Mallit:

Mia Ahlstrom
Sanna Antola
Sofia Lund

Asut: Mikaela / Malou C.
Kuvausjärjestelyt, kuvasasistentti Svenja-Reetta Suppola
Kengät: Zio Shoes
Laukut: Lumi Accessories
Korut: Viaminnet
Silmä- ja aurinkolasit: Optiicat

Stailaus, hiukset ja meikki: HUMU Makers: Henna, Ulla ja Melissa
Kuvaaja: Vertti Luoma
Kuvauspaikka: Kaapelitehdas, kahvila Konttori – kiitos kahvilan tiimille järjestelyistä ja tarjoiluista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *