Time to wrap up the presents,
the year and yourself.

Joulu ja uusi vuosi lähestyvät. Vaikka ne vietettäisiin tänä vuonna ihan vain kotona, on ihanaa silti pukeutua juhlaan. Kääri kauneimmat paketit itselle tai läheisellesi. Nyt iloitaan pienistä asioista, pienistä ja pehmeistä paketeista.

Black dress for every party!

Tämä Bruuns Bazarin Avior Robin dress sopii tädyellisesti jouluun. Väljässä mekossa viihdyt vaikka vatsa jouluna vähän turpoaisikin. Mekko on ihanan laskeutuvaa materiaalia ja siinä voit viettää niin jouluaaton kuin Tapaninpäivän vierulutkin. Ajaton ja monikäyttöinen mekko, joka toimii moneen tilaisuuteen ja vuodesta toiseen.

Uusi merkkimme Gestuz

Uusi merkkimme Gestuz on super cool ja ammentaa suunnittelunsa niin designer merkeiltä kuin katumuodin trendikkäimmistä jutuista. Mallistot tehdään tanskalaisella varmalla suunnittelulla ja nämä ihanat perusasiat ovat valloittanet paikkansa monen vaatekaapissa jo nyt: neuleet, alustopit ja kotoiluun sopivat asut.

Me haluamme toivottaa sinulle ja läheisillesi rauhallista, lämmintä Joulua! 
Iloitaan pienistä asioista, paketeista ja annetaan aikaa itselle ja ihmisille ympärillämme.

Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan vain hyviä uutisia ja asioita!
 Toivottavasti tapaamme monen kanssa Erottajalla tai jos otat varman päälle, etkä nyt liiku juuri minnekään, nämä tuotteet ja lahjavinkit löydät myös verkkokaupastamme!

 Halutessamme toimitamme ne sinulle paketoituna.

Lämpimästi teitä tästä vuodesta kiiittäen!