Kurkista virkanaisen vaatekaappiin

Eila Parviainen on ammatiltaan johtava asiantuntija valtiolla. Hänen pukeutumisen on oltava asiallista, laadukasta ja moneen tilaisuut

 Eila on niitä naisia, joilla on kaapissa paljon vaatteita, vaikkakin hän on juuri niitä kovalla kädellä karsinut ja jättänyt kaappiinsa vain ne ehdottomasti luotto- ja lempivaatteet. Vaatteet ovat Eilan tapa näyttää persoonallisuuttaan ja toisaalta huomioida muut kanssaihmiset, jotka viettävät hänen kanssa aikaa arjessa ja vapaa-ajalla. Koti on paikka, jonne on kiva tulla töiden jälkeen ja olla ihan omassa rauhassa.Tai koti on viihtyisä paikka, jonne on kiva kutsua isompikin ystäväporukka illanistujaisiin. Eilan koti on sisustettu harkiten, mutta rennosti. Vasemmalla Eila ja kuvassa mallikaverit: Sarri, Tarja ja Karla nämä ihanaiset heittäyityivät malleiksi Malou C.n pikkujouluissa. Eilalla on päällään omaankin kaappin valittu PBO:n glitter-mekko sekä upeat punaiset bootsit, joita täydensi Dante6:n hopea vyölaukku ja Viaminnetin punaiset korvikset. Mos Moshin Blake-puku tummansinisenä on asiantuntijalla asiallisimmillaan. Alle valkoinen kauluspaita ja asu on taatusti freesi. Aamu starttaa hyvin, kun tietää, että tänään on se “peruspukupäivä” ja päällä on puku, johon voi luottaa. Huolella valittuja vaatekappaleita Eila on ollut Malou C.n uskollinen asiakas ja rakentanut toimivaa vaatekaappia erityisesti Mos Moshin pukujen ympärille. Mutta kaappiin on valittu myös näyttäviä mekkoja, juuri omia iltamenoja varten, eikä Eilan tarkoitus ole jäädä seinäruusuksi, vaan silloin kun mennään, silloin saa näkyä ja kuulua 🙂 Eilaa on ollut ilo palvella, kun hänen kanssaan voi kokeilla myös uutta, mutta valinnat tehdään varmalla omalla tyylilä. On hienoa, että me aikuiset naiset olemme sinut oman kroppamme ja vartalotyyppimme kanssa ja kannamme rohkeasti oman tyylimme. Silloin asuissa yleensä myös viihdytään, osataan korostaa niitä omia parhaita puolia. Eilan tyylin kulmakivet: 1. toimivat puvut ja luottomekot 2. naiselliset kengät, jotka tuovat naisellisuutta muuten asiallisiin pukuihin 3. värit ja kuosit, joilla maustetetaan muuten selkää tyyliä Tämä Hugo Bossin mekko on yksi Eilan käytetympiä vaatteita. Se sopii niin moneen menoon, tässä saappaiden kanssa, iltamenoihin korkokenkien kanssa ja kaverimenoihin vaikkapa punaisten bootsien kanssa. Jos sinulla tuntuu olevan oma tyyli hukassa, me Malou C.llä autamme mielellämme! Voit varata henkilökohtaisen My Style -tyylitapaamisen tästä, jonka aikana kartoitamme tyylisi kulmakivet, vartalotyyppisi sekä oikean kokosi. Käymme läpi, mitä kaapistasi löytyy, mitä sieltä puuttuu ja minkälainen vaatekaappi toimii juuri sinun arkeesi. Upeaa uutta vuotta kaikille teille upeille naisille! Tapaamisiin! Mikaela Tyyli ja stailaus: Mikaela Kuvat: Emma Ronkainen…

(KUVA: Emma Ronkainen)

(KUVA: Emma Ronkainen)

Eila Parviainen on ammatiltaan johtava asiantuntija valtiolla. Hänen pukeutumisen on oltava asiallista, laadukasta ja moneen tilaisuuteen sopivaa, joka tarkoittaa ei yli ei alipukeutumista.

Työ hankinpalveluiden vastaavana sisältää paljon tapaamisia, palavereja ja asiantuntijanroolissa edustamista. Joskus on esiintymisiäkin isoissa kokouksissa tai seminaareissa, joissa vaatteiden mukavuus on tärkeää sekä se, että ne pysyvät koko päivän asiallisen näköisenä.

Pääsimme kurkistamaan Eilan kotiin ja vaatekaappiin. Eila on yksinelävä aikuinen nainen, jonka pojat ovat jo muuttaneet omilleen. Siksi iso omakotitalo myytiin vuosi sitten ja Eila muutti kaupunkiasuntoon kasvavaan kaupunginosaan meren lähelle. Asunnossa on vierashoune / oma pukeutumishuone, jossa säilytetään hyvässä järjestyksessä Eilan vaatearteet, kengät ja laukut.

Asut viimeistellään ripauksella asennetta

Eilan tyylissä on asiallisuuden lisäksi ripaus särmää, joka tuo perusbusiness-pukeutumiseen nuorekkuutta ja persoonallisuutta. Virkanaisen tyylin ei tarvitse olla harmaa ja tylsä. Kotelomekon kanssa voi pukea nahkarotsin, puku voi olla kimaltava tai kuosillinen – asu pitää vain osata kantaa oikealla asenteella.

Eila on niitä naisia, joilla on kaapissa paljon vaatteita, vaikkakin hän on juuri niitä kovalla kädellä karsinut ja jättänyt kaappiinsa vain ne ehdottomasti luotto- ja lempivaatteet. Vaatteet ovat Eilan tapa näyttää persoonallisuuttaan ja toisaalta huomioida muut kanssaihmiset, jotka viettävät hänen kanssa aikaa arjessa ja vapaa-ajalla.

Koti on paikka, jonne on kiva tulla töiden jälkeen ja olla ihan omassa rauhassa.Tai koti on viihtyisä paikka, jonne on kiva kutsua isompikin ystäväporukka illanistujaisiin. Eilan koti on sisustettu harkiten, mutta rennosti.

Vasemmalla Eila ja kuvassa mallikaverit: Sarri, Tarja ja Karla nämä ihanaiset heittäyityivät malleiksi Malou C.n pikkujouluissa. Eilalla on päällään omaankin kaappin valittu PBO:n glitter-mekko sekä upeat punaiset bootsit, joita täydensi Dante6:n hopea vyölaukku ja Viaminnetin punaiset korvikset.

Mos Moshin Blake-puku tummansinisenä on asiantuntijalla asiallisimmillaan. Alle valkoinen kauluspaita ja asu on taatusti freesi. Aamu starttaa hyvin, kun tietää, että tänään on se “peruspukupäivä” ja päällä on puku, johon voi luottaa.

Huolella valittuja vaatekappaleita

Eila on ollut Malou C.n uskollinen asiakas ja rakentanut toimivaa vaatekaappia erityisesti Mos Moshin pukujen ympärille. Mutta kaappiin on valittu myös näyttäviä mekkoja, juuri omia iltamenoja varten, eikä Eilan tarkoitus ole jäädä seinäruusuksi, vaan silloin kun mennään, silloin saa näkyä ja kuulua 🙂

Eilaa on ollut ilo palvella, kun hänen kanssaan voi kokeilla myös uutta, mutta valinnat tehdään varmalla omalla tyylilä. On hienoa, että me aikuiset naiset olemme sinut oman kroppamme ja vartalotyyppimme kanssa ja kannamme rohkeasti oman tyylimme. Silloin asuissa yleensä myös viihdytään, osataan korostaa niitä omia parhaita puolia.

Eilan tyylin kulmakivet:

1. toimivat puvut ja luottomekot

2. naiselliset kengät, jotka tuovat naisellisuutta muuten asiallisiin pukuihin

3. värit ja kuosit, joilla maustetetaan muuten selkää tyyliä

Tämä Hugo Bossin mekko on yksi Eilan käytetympiä vaatteita. Se sopii niin moneen menoon, tässä saappaiden kanssa, iltamenoihin korkokenkien kanssa ja kaverimenoihin vaikkapa punaisten bootsien kanssa.

Jos sinulla tuntuu olevan oma tyyli hukassa, me Malou C.llä autamme mielellämme!

Voit varata henkilökohtaisen My Style -tyylitapaamisen tästä, jonka aikana kartoitamme tyylisi kulmakivet, vartalotyyppisi sekä oikean kokosi. Käymme läpi, mitä kaapistasi löytyy, mitä sieltä puuttuu ja minkälainen vaatekaappi toimii juuri sinun arkeesi.

Upeaa uutta vuotta kaikille teille upeille naisille!

Tapaamisiin!

Mikaela

Tyyli ja stailaus: Mikaela

Kuvat: Emma Ronkainen