KEVÄÄN MERKIT

Taas on koittanut se aika vuodesta, kun naistenlehdet esittelevät upeita kevään uutuuksia ja kaupoissa kevätmallistot ovat parhaimmillaan. Nyt haluankin otta
Merkki tulee PBO Groupilta eli samasta talosta kuin Philosophy Blues Original, PBO.
 Rue de Femme -nimi tarkoittaa ”naista kadulla” eli paremmin käännettynä katu-uskottavaa naista. Brändi on samaan aikaan naisellinen, rento sekä särmikäs. Suunnittelussa on haettu myös hyvää hinta-laatusuhdetta ja toimivia materiaaleja. Tärkeintä Rue de Femmelle on suunnitella tuotteita, jotka saavat asiakkaan tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. ”Above fashion we love style, because having a personal style really comes down to what makes you feel good.” Malou C.n mallistossa Rue de Femmen brändin rooli on ennen kaikkea tuoda valikoimiin väriä, printtiä ja särmää. Rue de Femmen vahvuus on ehdottomasti ihanissa tuotteissa, jotka tuovat asuihin vaihtelua, uutta ilmettä, väriä ja persoonallisuutta. Meikkaajamme Laura ihastui Rue de Femmen Devine-mekkoon (119 €), 
otti haasteen vastaan ja heittäytyi myös kameran toiselle puolelle ja malliksi itsekin. Rue de Femme -nainen on ihana, itsevarma ja näyttävä olematta räikeä. Linda on jalassaan Rue de Femmen uudet Lissa pant -housut valkoisena (119 €). 
Housut on yhdistetty Mos Moshin uuteen Paisley-jakkuun (199 €) ja Whyredin roosaan Karoline-silkkipaitaan (180 €) TOINEN UUSI KEVÄÄN MERKKI WHYRED Tämä upea brändi löysi tiensä Malou C.n valikoimiin suositusten kautta: ”tämä voisi olla juuri Malou C.lle sopiva”. Aluksi vastustelin, että emme tarvitse uusia merkkejä. Menin kuitenkin katsomaan mallistoa – ja se oli menoa. Whyred olikin toisaalta juuri se puuttuva palanen, jolta löytyy superhyvät perustuotteet: merinovillaiset ohuet neuleet, t-paidat, silkkipaidat. Kuitenkin tuotteissa on jokin juju, ja niiden laadun voi tuntea ihollaan. Linda on Whyredin uusi edustaja ja agentti. Yhteistyö käynnistyi heti upeasti ja löysimme yhteisen sävelen. Arvostan kaikkien merkkien edustajissa tätä asennetta: asiakkaan liiketoiminnan ja konseptin ymmärtämistä, yhteistä visiota siitä, mitkä tuotteet sopivat minnekin ja sitä kuinka hyvällä yhteistyöllä kaikki voittavat. TÄYDELLISTÄ TAKKIA ETSIMÄSSÄ? Tämä Kate long (350 €) -takki oli ensimmäinen vaate, johon ihastuin Whyredin mallistossa. Se on ainakin itselle se täydellinen trenssi, josta olen itse haaveillut vuosikaudet: väri, materiaali, leikkaus, asenne… Takki on niin helppo yhdistää mihin vain. Tässä asussa teimme melko casualin stailauksen. Jalassa Whyredin Blue-housut (160 €) sekä Karoline-printtisilkkipaita (180 €), joka tuo asuun sopivasti väriä ja särmää. Zitor-tennarit (210 €) ovat Whyredin NOOS (Never out of stock) -valikoimaa ja ne ovat tulossa mallistoomme ensi syksynä naisille ja miehille, mutta tilaamalla saamme tennarit sinulle vaikka heti. OIKEALLA ASENTEELLA Mos Mosh on yksi Malou C.n valikoiman kulmakivistä. Mos Moshin suunnittelussa ei hyväksytä kompromisseja. Merkki on tunnettu erityisesti farkuistaan, jotka istuvat juuri eikä melkein. Samoin merkin tailoring-linja on saavuttanut nopeasti menestystä ympäri maailman; myös Malou C.llä Mos Moshin suosion kasvu on ollut uskomattoman nopeaa. Mos Mosh -naisessa on asennetta, mutta yksinkertainen tyyli kestää myös aikaa. 
Onkin todella hienoa, että Mos Mosh pitää suunnittelussaan linjansa ja vaatteiden leikkaukset sopivat yhteen mallistosta toiseen. Esimerkiksi jo hankitut perusmustat tai siniset Blake-housut toimivat aina myös seuraavan malliston kanssa. Toisaalta Mos Moshilta löytyy aina jotain uuttakin, kuten upea Blake Paisley -blazer tai Levon Pants. Vaatteita voi käyttää 
pukuna tai erikseen, ja farkkujen parina jakku on aivan lyömätön. 
Väri tai kuosi tuo sopivasti särmää ja sopii kevääseen. Tämän naisen asenne erottuu 
taatusti joukosta. Mos Mosh -nainen yksinkertaisesti erottuu edukseen, hän on super staili, nuorekkuus, yksikertaisuus ja yksityiskodat asuissa tekevät tästä naisesta kiinnostavan. Tässä Blake Blake blazer Flamingo-värissä (175 €) 
on yhdistettu sarjan punaiseen Abbey night pant-housuun (119 €). Mallinamme oli Suomen Mos Moshin edustaja Jenny Anttila, joka on yksinkertaisesti malliainesta! Jennyllä ihana asenne, look ja hän edustaa brändiään täydellisesti. Ostoilla se on jopa vähän vaarallista, koska kaikki mitä Jenny vetää päälleen, näyttää yksinkertaisesti super hyvältä, mutta niin tuotteet onneksi näyttävät myös asiakkaiden päällä. Club Crace blazer on ollut heti kevään suosikki (229 €) se on sekä värinsä että mallinsa puolesta helppo yhdistää jo olemassa olevaan siniseen Blake-housuun, farkkuihin tai siihen löytyy saman sarjan Milton Grace pant (159 €) Paisley-puku on tyrmäävä koko pukuna. Malou C.n mallistosta löytyy vain jakku, joka riittää suurimmalle osalle ja se yhdistetään mieluiten farkkujen kaveriksi. ‘ “Listen to your heart. Things have to feel right.” VÄRIÄ ELÄMÄÄN Malou C.n kevään teemana on ”Edge”, jolla tahdomme tuoda hieman lisää asennetta aikuisten asiakkaidemme tyyliin. Kenelle tämä tyyli sopii, se saa hänellä myös näkyä. Samoin haluamme laajentaa sisäänostojamme varmoista peruspuvuista ja -paidoista trendikkäämpiin vaatteisiin: tänä keväänä pinnalla ovatkin paitamekot, liivit, niittihousut sekä printti-t-paidat ja punainen väri. Nämä eivät nopeasti ajateltuna kuulu työpukeutumisen perusskaalaan, mutta ne toimivat täydellisinä mausteina ja päivän piristeinä. Joskus ostoilla joku juttu voi tuntua itsestänikin ensin todella oudolta. Kun asiaa on hetken jumpannut ja kokonaisuus alkaa hahmottua, tuo ”outolintu” onkin juuri se elementti, joka tuo asuun ja mallistoon tarvittavaa särmää. Näin käy loppupeleissä myös asiakkaiden kanssa. Kuulen usein sanottavan ”tätä en olisi itse osannut valita tai valinnut”, mutta yllättäen tuotteesta tuleekin lempijuttu, joka valitaan mukaan asuun. Tänä keväänä punk ja 90-luku on inspiroinut suunnittelijoita. Kun asialliseen työ-lookiin yhdistää värikkään jakun, se jo riittää statement-vaatteeksi. Vielä kun pukee alle särmän t-paidan tai jakun kanssa rikotut farkut tai rikkoo rajoja erilaisilla kengillä, tyyli on varma.
Itse rakastan tätä punaista PBO:n jersey-blazeria. Kun asiakas jonkin ajan kuluttua palaa liikkeeseen ja sanoo, että onneksi otin neuleen tai silkkipaidan ja että kaikki vaatteet toimivat yhteen, oma fiilis on mahtava. Tulee tunne, että teemme jotain oikein. PBO:n kevään mallistosta löytyy upea punainen Marissa Jersey -blazer (149 €), joka tuo väriä asuihin. Materiaali on joustavaa, joten jakku on todella miellyttävä päällä. Se toimii kivasti niin korkkareiden, tennareiden kuin kesällä matalien sandaaleidenkin kanssa. Tässä yhdistimme jakun Mos Moshin Hannah-housuihin (139 €), joissa on uusi pituus. Syksyllä tätä pituutta nähdään lisää, jolloin se yhdistetään sukkavartisiin nilkkureihin. Kengät ylipäänsä saavat nyt näkyä! Jakun alla on Rue de Femmen suosittu Why Tee (59 €). Tervetuloa katsastamaan tämän kevään uudet tyylit ja luomaan valikoimistamme juuri sinulle sopiva look! Kevätterveisin, Mikaela Tyyli: Mikaela I Malou C. Meikki: Laura Andersson I Meikkipää Hiukset: Jaana Paavilainen #Whyred #MosMosh #RuedeFemme #PBO…

 

 

Taas on koittanut se aika vuodesta, kun naistenlehdet esittelevät upeita kevään uutuuksia ja kaupoissa kevätmallistot ovat parhaimmillaan. Nyt haluankin ottaa teidät mukaan luomaan näitä lookeja ja kertoa kevään uusista brändeistämme. 

 

 

MESSUILTA MALOU C.N MALLISTOKSI

 

Messujen valikoima on valtava. Messuilta Malou C.n mallistoksi, 10 merkin valikoimista yhteensopiviksi asukokonaisuuksiksi on pitkä matka.


 

Kansainväliset Kööpenhaminan muotimessut, CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Viime elokuussa ostetut kevät/kesä 2018 -valikoimat saapuvat parhaillaan liikkeisiin, ja ensi syksynkin mallistot on juuri hankittu. Suurimmalla osalla merkeistämme on Suomessa omat edustajat sekä showroomit, joissa me kauppiaat ja ostajat käymme tekemässä lopulliset valinnat (ainakin minä teen näin). Köpiksen messuilla on aina kiva käydä ja nähdä katukuva, jolloin saa hyvän käsityksen trendeistä ja miten ihmiset pukeutuvat tällä hetkellä. Tämän jälkeen mietimme yhteistyössä edustajiemme kanssa, mitä malleja isoista mallistoista otetaan juuri Malou C.n valikoimiin. Pohdimme, mikä on sopivan särmää, mikä taas liikaa ja mitä toivoisimme asiakkaiden käyttävän juuri nyt.

 

 

 

 

Kuvat on otettu Rue de Femmen Instagram-tililtä. Brändimielikuva on tärkeä niin meille kauppiaille kuin kuluttajillekin. Pitää syntyä tunne, että tämä merkki tai tuote on juuri meitä tai minua varten.

 

 

USKO ITSEESI

 

Rue de Femme on vuonna 2014 perustettu tanskalainen brändi ja merkkinä uusi Malou C.llä. 
Merkki tulee PBO Groupilta eli samasta talosta kuin Philosophy Blues Original, PBO.
 Rue de Femme -nimi tarkoittaa ”naista kadulla” eli paremmin käännettynä katu-uskottavaa naista. Brändi on samaan aikaan naisellinen, rento sekä särmikäs. Suunnittelussa on haettu myös hyvää hinta-laatusuhdetta ja toimivia materiaaleja. Tärkeintä Rue de Femmelle on suunnitella tuotteita, jotka saavat asiakkaan tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi.  

 

Above fashion we love style, because having a personal style really comes down to what makes you feel good.”

 

 

Malou C.n mallistossa Rue de Femmen brändin rooli on ennen kaikkea tuoda valikoimiin väriä, printtiä ja särmää. Rue de Femmen vahvuus on ehdottomasti ihanissa tuotteissa, jotka tuovat asuihin vaihtelua, uutta ilmettä, väriä ja persoonallisuutta.

 
    

 

 

Meikkaajamme Laura ihastui Rue de Femmen Devine-mekkoon (119 €), 
otti haasteen vastaan ja heittäytyi myös kameran toiselle puolelle ja malliksi itsekin.
    
     

 

 

Rue de Femme -nainen on ihana, itsevarma ja näyttävä olematta räikeä. Linda on jalassaan Rue de Femmen uudet Lissa pant -housut valkoisena (119 €). 
Housut on yhdistetty Mos Moshin uuteen Paisley-jakkuun (199 €)  ja Whyredin roosaan Karoline-silkkipaitaan (180 €)

 

 

TOINEN UUSI KEVÄÄN MERKKI WHYRED

 

Tämä upea brändi löysi tiensä Malou C.n valikoimiin suositusten kautta: ”tämä voisi olla juuri Malou C.lle sopiva”. Aluksi vastustelin, että emme tarvitse uusia merkkejä. Menin kuitenkin katsomaan mallistoa – ja se oli menoa. Whyred olikin toisaalta juuri se puuttuva palanen, jolta löytyy superhyvät perustuotteet: merinovillaiset ohuet neuleet, t-paidat, silkkipaidat. Kuitenkin tuotteissa on jokin juju, ja niiden laadun voi tuntea ihollaan.
 

 

Linda on Whyredin uusi edustaja ja agentti. Yhteistyö käynnistyi heti upeasti ja löysimme yhteisen sävelen. Arvostan kaikkien merkkien edustajissa tätä asennetta: asiakkaan liiketoiminnan ja konseptin ymmärtämistä, yhteistä visiota siitä, mitkä tuotteet sopivat minnekin ja sitä kuinka hyvällä yhteistyöllä kaikki voittavat.

        

 

 

TÄYDELLISTÄ TAKKIA ETSIMÄSSÄ?

 

Tämä Kate long (350 €) -takki oli ensimmäinen vaate, johon ihastuin Whyredin mallistossa. Se on ainakin itselle se täydellinen trenssi, josta olen itse haaveillut vuosikaudet: väri, materiaali, leikkaus, asenne… Takki on niin helppo yhdistää mihin vain. Tässä asussa teimme melko casualin stailauksen. Jalassa Whyredin Blue-housut (160 €) sekä Karoline-printtisilkkipaita (180 €), joka tuo asuun sopivasti väriä ja särmää. Zitor-tennarit (210 €) ovat Whyredin NOOS (Never out of stock) -valikoimaa ja ne ovat tulossa mallistoomme ensi syksynä naisille ja miehille, mutta tilaamalla saamme tennarit sinulle vaikka heti.

 

OIKEALLA ASENTEELLA

Mos Mosh on yksi Malou C.n valikoiman kulmakivistä. Mos Moshin suunnittelussa ei hyväksytä kompromisseja. Merkki on tunnettu erityisesti farkuistaan, jotka istuvat juuri eikä melkein. Samoin merkin tailoring-linja on saavuttanut nopeasti menestystä ympäri maailman; myös Malou C.llä Mos Moshin suosion kasvu on ollut uskomattoman nopeaa.

Mos Mosh -naisessa on asennetta, mutta yksinkertainen tyyli kestää myös aikaa.  
Onkin todella hienoa, että Mos Mosh pitää suunnittelussaan linjansa ja vaatteiden leikkaukset sopivat yhteen mallistosta toiseen. Esimerkiksi jo hankitut perusmustat tai siniset Blake-housut toimivat aina myös seuraavan malliston kanssa. Toisaalta Mos Moshilta löytyy aina jotain uuttakin, kuten upea Blake Paisley -blazer tai Levon Pants. Vaatteita voi käyttää 
pukuna tai erikseen, ja farkkujen parina jakku on aivan lyömätön. 
Väri tai kuosi tuo sopivasti särmää ja sopii kevääseen. Tämän naisen asenne erottuu 
taatusti joukosta.

 

Mos Mosh -nainen yksinkertaisesti erottuu edukseen, hän on super staili, nuorekkuus, yksikertaisuus ja yksityiskodat asuissa tekevät tästä naisesta kiinnostavan. Tässä Blake Blake blazer Flamingo-värissä  (175 €) 
on yhdistettu sarjan punaiseen Abbey night pant-housuun (119 €).

 

 

Mallinamme oli Suomen Mos Moshin edustaja Jenny Anttila, joka on yksinkertaisesti malliainesta! Jennyllä ihana asenne, look ja hän edustaa brändiään täydellisesti. Ostoilla se on jopa vähän vaarallista, koska kaikki mitä Jenny vetää päälleen, näyttää yksinkertaisesti super hyvältä, mutta niin tuotteet onneksi näyttävät myös asiakkaiden päällä.  

 

 
Club Crace blazer on ollut heti kevään suosikki (229 €) se on sekä värinsä että mallinsa puolesta helppo yhdistää jo olemassa olevaan siniseen Blake-housuun, farkkuihin tai siihen löytyy saman sarjan Milton Grace pant (159 €)
 

Paisley-puku on tyrmäävä koko pukuna. Malou C.n mallistosta löytyy vain jakku, joka riittää suurimmalle osalle ja se yhdistetään mieluiten farkkujen kaveriksi.


 

 

“Listen to your heart. 

Things have to feel right.”

   

 

VÄRIÄ ELÄMÄÄN

 

Malou C.n kevään teemana on ”Edge”, jolla tahdomme tuoda hieman lisää asennetta aikuisten asiakkaidemme tyyliin. Kenelle tämä tyyli sopii, se saa hänellä myös näkyä. Samoin haluamme laajentaa sisäänostojamme varmoista peruspuvuista ja -paidoista trendikkäämpiin vaatteisiin: tänä keväänä pinnalla ovatkin paitamekot, liivit, niittihousut sekä printti-t-paidat ja punainen väri. Nämä eivät nopeasti ajateltuna kuulu työpukeutumisen perusskaalaan, mutta ne toimivat täydellisinä mausteina ja päivän piristeinä. Joskus ostoilla joku juttu voi tuntua itsestänikin ensin todella oudolta. Kun asiaa on hetken jumpannut ja kokonaisuus alkaa hahmottua, tuo ”outolintu” onkin juuri se elementti, joka tuo asuun ja mallistoon tarvittavaa särmää. Näin käy loppupeleissä myös asiakkaiden kanssa. Kuulen usein sanottavan ”tätä en olisi itse osannut valita tai valinnut”, mutta yllättäen tuotteesta tuleekin lempijuttu, joka valitaan mukaan asuun. Tänä keväänä punk ja 90-luku on inspiroinut suunnittelijoita. Kun asialliseen työ-lookiin yhdistää värikkään jakun, se jo riittää statement-vaatteeksi. Vielä kun pukee alle särmän t-paidan tai jakun kanssa rikotut farkut tai rikkoo rajoja erilaisilla kengillä, tyyli on varma.
Itse rakastan tätä punaista PBO:n jersey-blazeria.

 

 

Kun asiakas jonkin ajan kuluttua palaa liikkeeseen ja sanoo, että onneksi otin neuleen tai silkkipaidan ja että kaikki vaatteet toimivat yhteen, oma fiilis on mahtava. Tulee tunne, että teemme jotain oikein. 

 

 

PBO:n kevään mallistosta löytyy upea punainen Marissa Jersey -blazer (149 €), joka tuo väriä asuihin. Materiaali on joustavaa, joten jakku on todella miellyttävä päällä. Se toimii kivasti niin korkkareiden, tennareiden kuin kesällä matalien sandaaleidenkin kanssa. Tässä yhdistimme jakun Mos Moshin Hannah-housuihin (139 €), joissa on uusi pituus. Syksyllä tätä pituutta nähdään lisää, jolloin se yhdistetään sukkavartisiin nilkkureihin. Kengät ylipäänsä saavat nyt näkyä! Jakun alla on Rue de Femmen suosittu Why Tee (59 €). 
 

 

Tervetuloa katsastamaan tämän kevään uudet tyylit ja luomaan  valikoimistamme juuri sinulle sopiva look!

 

 

Kevätterveisin,

MikaelaTyyli: Mikaela  I  Malou C.

Meikki: Laura Andersson  I  Meikkipää

Hiukset: Jaana Paavilainen

 

#Whyred #MosMosh #RuedeFemme #PBO