INSPIROIVAA SYYSKUUTA!

Syyskuu starttaa nimensä mukaisesti syksyn. Vaikka välillä on päivällä on ihanan lämminta ja ulkona tarkene pelkällä nahkatakilla tai blazerilla, kääntyy kat…

 

 

Syyskuu starttaa nimensä mukaisesti syksyn. Vaikka välillä on päivällä on ihanan lämminta ja ulkona tarkene pelkällä nahkatakilla tai blazerilla, kääntyy katseemme huomaamatta neuleisiin, syksyn väreihin, kotoiluun, sisustamiseen ja raikkaisiin syyslenkkeihin ulkona.

 

 

Syksyyn kevyesti kerrostaen

Itse rakastan alkusyksyä. Pidän siitä, kun voi pukea kerroksia ja asuja voi muunnella fiiliksen ja kelien mukaan. Elokuussa kävin jälleen Köpiksen CIFF-messuille, joissa oli nähtävillä jo ensi kevät – luvassa on mekkoja, pastillin sävyja, printtejä. Katukuvassa ihmisillä oli päällään vielä kovin kesäistä, päällimmäisenä jäi mieleen juurikin maksimekot ja lenkkarit.

Mekkojen päälle on ihana vetää nahkatakkit tai iso blazer. Ohuiden kankaiden päälle neule ja neuleiden alle kannattaa pukea aina jotain sopivaa, että neuleen voi ottaa myös pois.

 

Köpiksen katukuva ja messut ovat aina todella inspiroivia! Niin persoonallisia tyylejä, rentoa, mutta silti hyvännäköistä. Mekkoja iitä oli kaikilla. Mekkojen kanssa suurimmalla osalla oli jalassaan trendikkäät lenkkarit.

 

 

Messupäivän päätteeksi pääsin syömään hollantilaisen Dante6 tiimin kanssa, sekä suomen Villatremondon tyttöjen (merkin maahantuoja) ja Dante6 edustajan Eerikan kanssa.

 

 

Flow räjäytti trendikkyydellään

 

#flowfestival2019. Kannattaa katsoa Flown:n Instagram feed, sieltä löytyy PALJON huippu tyylikkäitä tyyppeä, ihmisiä, jotka ottivat kuvansa juuri tätä seinää vasten. Näistä kuvista voisi tehdä hyvin “Trendikäs Helsinki” -kirjan.

 

Samalla viikolla kuin CIFF on myös helsinkiläinen Flow-festivaali, joka ei kyllä kalpene trendikkyydessään Köpikselle, päinvastoin, ihana, kun ihmiset panostavat festariasuihin ja pukeutumiseen! Tässä vähän inspiraatiota olkaa hyvä!

 

 

Nämä naiset olisivat yhtä hyvin voineet tulla vastaan Köpiksessä.

Flow on kaupunkifestari kaiken ikäisille, yhteistä meille on intohimo hyvään musiikkiin, kaupunkikulttuuriin, vahvaan visuaalisuuteen, hyvää ruokaan ja juomaan. Flow on festari, jossa tapaa kovasti tuttuja, ihanaa oli nähdä Hakolan Annaleenaa ja FRENN:in pojat Jarkko ja Antti. Osa kuvista on oma nappaamia, osa: #flowfestival2019

 

In a mean while, toimistoihin pukeudumme varmasti vähän muodollisemmin, mutta senkään ei tarvitse olla tylsää! Meistä on ihana auttaa asiakkaitamme löytämään se juuri itselleen sopiva tyyli ja se pieni twist, mikä tekee tyylistä omantuntuisen. Kenelle se on ripaus rokkia, kenelle naisellisempi tunne, toiselle toimii tosi särmä toimistotyyli, toinen haluaa tuntea olonsa vain mukavaksi.  Me valikoimme mallistomme valmiiksi niin, että siitä on helppo ammentaa erilaisia yhdistelmiä, mutta valikoimaa ei ole liikaa. Ihana Jenni kävi ensi kertaa My Style -tyylitapaamisessa ja huokaili “voi että tämä on ihanaa, kun joku auttaa ja näkee sen mikä itsellä on ollut niin hukassa”. Tai Susanna, joka vaihtaa juuri työpaikaa ja kertoi että kaikki meiltä hankitut vaatteet ovat todella olleet niitä luottovaatteita ja hänen eniten käyttämiään kokonaisuuksia. Silloin me tiedämme onnistuneemme ja tällainen palaute on ihanaa.

 

 

Jennillä Coster Copenhagenin kynähame (99€), Dante6 paita (119€) sekä sama Legend-nahkatakki.


Oikealla Susanna ihastui PBO:n Labium-silkkimekkoon (249€), jonka kanssa lähti myös Wodenin mustat tennarit (90€) sekä Dante6 Legend -nahkatakki (399€). Nuorekas, trendikäs tai juhlava tarpeen mukaan.

 

 

 

Luottokumppani kiireisiin aamuihin!

Meidän missiomme on ehdottomasti olla se pukeumisen luottokumppani, paikka johon halutaan tulla ensimmäisenä, kun ei haluta tuhlata aikaa kaupungilla haahuiluun tai ei sinulla ei ole aikaa, inhoat tunnetta sovituskopissa, kun vedät päälle vääränkoista vaatetta, eikä kukaan kiikuta sinulle toista kokoa. Me suunnittelemme asut valmiiksi niin, että sinä voit vetää päällesi aamuisin melkein mitä vain ja kaikki sopivat yhteen ja sinulle.

 

 

Uusi Rue de Femmen villakangastakki on juuri nyt ajankohtainen ja ruudut rules vielä tänäkin syksynä. Tai rentomekkotyyli toimii hyvin myös syksyllä. Päälle lisätään vain nahkatakki, neule jalkaan sukkahousut ja nilkkurit.  Meille tailoring ja puvut ovat pukeutumisen kulmakiviä, mutta business-lookinkaan ei todella tarvitse olla tylsä!

Varaa siis nyt henkilökohtainen My Style -aikasi ja tavataan itsevarman ja innostavan syksyn merkeissä! Tai tervetuloa aukioloaikojen puitteissa, me palvelmme aina!

 

Mikaela

#styling #autumn #newlook #business #backtowork #CosterCopenhagen #Dante6 #Flowfestival2019 #RuedeFemme #PBO #MosMosh #maloucstyle #CIFF #Copenhagen #fashion