Avajaistunnelmia

Kuuma kesä alkaa olla takanapäin. Edessä on syksyn pimenevät, viileät illat ja mahdollisuus pukea päälle lisää kerroksia. Malou C.lle syksy tarkoittaa uuden alkua: uutta liiketilaa, uusia mallistoja, uusia asiakkaita ja uusia haasteita keskellä Kalasataman kasvavaa kaupunginosaa. Aloitamme neljännen vuotemme aivan kuin aloittaisimme kaiken alusta.

Tervetuloa syksyisiin avajaistunnelmiin muotinäytöksen ja kutsuvierastilaisuuden siivittämänä!

Kuvassa kauppias Mikaela. Oli jännittävää, kun avasimme uuden liiketilan ovet ensimmäistä kertaa

MUUTTO KESKELLE KALASATAMAA
Ennen kuin pääsimme muuttamaan uusiin tiloihimme, meillä Malou C.llä oli vain visio siitä, minkälaista uusi urbaani elämä keskellä rakentuvaa Kalasatamaa olisi. Meille pääsisi metrolla ja kauppakeskus Redi aukeaisi ihan viereen, vastapäätä olisi Keskon pääkonttori. Alueella olisi satoja potentiaalisia asiakkaita töissä – uusi liiketila Lindström Investin Kasvussa oli tilaisuus, johon oli vain tartuttava!

Kuvasimme jo loppukeväästä syksyn uusia lookeja ja vuokraemäntämme Katja Rummukainen heittäytyi upeaksi malliksemme kaikkien kiireidensä keskellä.

Katja näytti ehdottoman upealta PBO:n vaaleassa takissa, taustalla Keskon tuleva pääkonttori. Hiukset ja meikki Tarja Virmanen.

OLEMME NYT OSA RANTATIEN BUSINESS PARKIA

Business Park antaa mahtavat puitteet liiketoiminnalle ja kokoustiloiksi. Kasvu, jossa Malou C.kin sijaitsee, on rakennuksena upouusi. Kerroksissa on vuokrattavana tuhansia neliöitä toimitilaa ja toimintamme kannalta täällä sijaitseekin jo valmiiksi kiinnostavia yrityksiä.

Nappasimme kuvan Markosta, joka odottaa tapaamista PBO:n puvussa (Jose-blazer 270 € ja Kenn-housut 129 €) ja siisteissä tennareissa (149 €). Croco-nahkainen salkku (269 €) viimeistelee tyylin. Miesten mallistoomme kuuluvat nyt puvut, paidat, housut, irtotakit ja asusteet, joilla on helppo rakentaa toimiva työlook.x

Reetta ja Marko palaverissa. Työpukeutumisen salaisuus on sen toimivuus ja juuri käyttäjälleen sopivat asut, joissa on sekä itsevarma että mukava olla. Jakku pitää pystyä riisumaan, ja sen alla on oltava siisti, rypistymätön paita. Reetalla on kuvassa Mos Moshin Raffey-silkkipaita (179 €) ja sen päällä PBO:n supertrendikäs ruutublazer.

Uuden liikkeemme rakentuminen on monen ammattilaisen yhteistyön tulos: kiitos sisustussuunnittelijallemme Outi Tammelle, VHB:n Leolle ja Benille, sähkömiehille, graafikollemme Marikalle sekä kaikille avausprojektissa mukana olleille!

KOHTI ISOJA UNELMIA

Kolme vuotta Vallilassa olivat ihania, kotoisia ja Malou C. sai kasvaa rauhassa omilla jaloillaan seisovaksi taaperoksi. Meidän visiomme on kuitenkin suurempi: haluamme kasvaa isoksi, vahvaksi brändiksi, josta saman katon alta saa valmiiksi yhteensopivat asukokonaisuudet. Näin pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa, nyt myös miehiä.

Haluamme tuoda palasen Kööpenhaminan katukuvaa Kalasatamaan ja koko keskiseen Helsinkiin, jossa käy töissä satoja pääkonttoreiden, pankkien ja yritysten työntekijöitä, mutta jotka eivät halua enää työpäivän päätteeksi lähteä ajelemaan keskustan ruuhkiin. Haluamme olla se pukeutumisen luottokumppani, johon tullaan päivittämään sesonkiin sopiva työtyyli tai jossa toisaalta löydetään oma tyyli ihan ensimmäistä kertaa.

Nyt voit tulla aukioloaikoinamme ma-pe tai varata henkilökohtaisen My Style -tyylitapaamisen. Stailaamme tarvittaessa myös yritysten tiimit kuvauksiin, messuille tai brändin tarpeiden mukaisesti. Private party on hyvä valinta silloin, kun iltaan halutaan yhdistää työpukeutumisteema sekä illanvietto työ- tai kaveriporukan kesken.

Nämä PBO:n syksyn kuvat sopivat meille täydellisesti! Niissä on lookit, tyylit ja miljöö kuin Malou C.lle tehty! Vaatteet löytyvät mallistostamme, ja nyt lisäksi PBO:n miesten mallisto on entistä suurempi.

AVAJAISET VIP-TUNNELMISSA

Halusimme ehdottomasti järjestää isot kutsuvierasavajaiset – paikalle saapuikin suuri joukko MalouC.n luottoasiakkaita, ystäviä, yhteistyökumppanei-ta sekä kaikki brändien edustajat. Olimme otettuja, mikä määrä onnitteluita, lahjoja ja samppanjapulloja meille sateli. Ilta sujuikin upeasti DJ Borzinin ja saksofonisti Tapion säestämänä. Teimme upeiden malliemme ja stylisti Jouni Mervaksen kanssa muotinäytöksen, jossa esittelimme syysmallistot loistavien malliemme ja oikeiden asiakkaidemme päällä.

Käytämme malleinamme mielellämme asiakkaitamme. He ovat todellisia vaatteidemme loppukäyttäjiä, upeita juuri sellaisina kuin ovat. Onkin kerta toisensa jälkeen upeaa nähdä se itsevarmuus, tyyli ja asenne, kun oikeat vaatteet ja asiakas kohtaavat. Tässä mallia näyttää Terveystalon supercool viestintä- ja brändijohtaja Susanna Laine, jolle PBO:n uutuudet sopivat täydellisesti: Tindra-silkkipaita (179 €), Linnea-takki (339 €) ja mukavat Juni-jerseyhousut (139 €). Keskellä Whyredin välikausitakin (350 €) alla on PBO:n stretchsilkkinen Portia-paita (139 €). Pikkulaukkuna on tuleva uusi assessorimerkkimme O My Bag Amsterdam.

Toteutimme Malou C.n muotinäytöksen ammattimaisin ottein. Hiuksista vastasi Jaana Paavilainen, meikeistä Pauliina Pusa ja kuvassa malleinamme olivat mm. upeat Mos Moshin Jenny Antila ja sisustussuunnittelija Seija Strand. Lisäksi taitava saksofonisti Tapio Rinne ja DJ Borzin pitivät tunnelman katossa. Avajaiset tuntuivat kuulemma aivan kansainvälisen vaatekaupan avajaisilta. Kiitos kuuluu kyllä ihan kaikille mukana olleille!

CATWALK KESKELLÄ BUSINESS PARKIA

Meistä on mahtavaa tehdä asioita vähän toisin. Mennä sinne, missä muut eivät vielä ole. Tehdä jotain, mitä muut eivät ole uskaltaneet, ja rikkoa vähän rajoja. Aluksi visio oli tehdä muotinäytös keskellä Hermannin rantatien neljän ruuhkaa. Olisi ollut mahtava rakentaa catwalk keskelle karuja katuja, viihdyttää ruuhkabussissa istuvia ihmisiä ja kääntää ohiajavien autoilijoiden päät. Epävakaisen sään vuoksi valitsimme vaihtoehto B:n ja veimme

muotinäytöksen keskelle Lindström Investin Business Parkin käytäviä ja neuvotteluhuoneita, mikä toimi näytöspaikkana vähintään yhtä hyvin.

Selected Hommen Janne edusti merkkiään ja Selected-miehen tyyliä komeasti! Päällä kirkkaan sininen (Slim Bill -puku, takki 129,99 ja housut 69,99), jolla kyllä kääntää kollegoiden päät. Selected-mies valitsee usein myös pikkutakin (Slim Logiga 179,99) kaveriksi tummat farkut (Slim Leon 69,99) ja vetää jalkaansa tennarit (89,99), mallia näytti rento Rene. 
Ihana Jutta säteili lavalla niin kuin varmasti säteilee asiakaskäynneilläänkin. Ruskea väri on syksyn must have, ja se tuo sopivasti särmää vaikka mustan kaverina. Tässä yhdistimme Mos Moshin ruskean Blake-blazerin (175 €) Second Femalen Melvin-nahkahameeseen (225 €).Seuraavassa sisääntulossa kainaloon otettiin luonteva remonttimiehemme Leo, joka taisi hurmata yleisössä yhden jos toisenkin. Hän esiintyi itsevarmasti PBO:n puvussa, jonka alla syksyn uusi kuosillinen Tight-paita (109 €).Jutalla puolestaan toisena asuna on Mos Moshin Blake-blazer sinisenä, sen alla Whyredin upea Pauline-printtipaita (180 €) ja jalassa mukavat Mos Moshin Victoria-farkut (119 €). Laukkuina Markbergin läppärilaukku (269 €) sekä Lija bag (229 €). .

Leolla PBO:n pippurivillakangastakki sekä alla Selected Hommen puku (takki 179,99 € ja My Logiga -housut 99,99 €). Kyllä tältä mieheltä ostetaan ihan mitä vain.

Säteilevä Seija sai kavaljeerikseen Renen. Näissä kahdessa on tosiaankin särmää ja tyyliä!


Seijalla Selected Femmen mokkanahkainen biker (199,99 €) yhdistettynä Mos Moshin Blake Club -housujen kaveriksi (149 €), joihin ruskea raita tuo sopivasti jujua. Alla PBO:n Isabelle-silkkipaita (139 €), joka sopii Seijalle laadun ja tyylin puolesta täydellisesti.

JOKAISEN OMA TYYLI ON MEILLE TÄRKEÄ

Malou C. on enemmän kuin vaateliike. Emme ole stailaustoimisto tai paikka, johon tullaan muuttumisleikkiin, vaan me tarjoamme enemmän kuin pelkästään asuja. Malou C. -nimeen kätkeytyy merkitys ”my look and feel” eli jokaisen asiakkaan oma tyyli ja tarpeet ovat meille aina lähtökohta asujen ja tyylin suunnittelussa. Kuka palaa äitiyslomalta töihin, kuka matkustaa paljon ja viihtyy mukavissa vaatteissa. Kuka haluaa olla joka päivä jakkupuvussa, koska työrooli vaatii sitä, kuka ei käytä milloinkaan jakkua jne. Koska valitut asut lopulta tuntuvat niin omilta, tulee niistä myös helposti luottovaatteita, joissa viihtyy. Ne valitaan päälle melkeinpä joka päivä – tämä on juuri se paras palaute, jota saamme asiakkailtamme. On monesti hiuksenhieno juttu, mikä toimii tai ei toimi. Kannustamme kuitenkin kokeilemaan uutta väriä, leikkausta tai merkkiä. Usein siitä, mitä itse ei olisi koskaan valinnut, tulee juuri se lempijuttu.

Arabianrannan Silmäsetin sporttinen Tarja näytti mallia, miten täydellinen tyyli toimii hiuksista vaatteisiin ja silmälaseihin. Kaikki näytöksen aurinko- ja silmälasit olivat lainassa Arabianrannan SilmäsetinSilmäaseman Vasuma-mallistosta. Kauppiaan omat lasit ovat myös kaikki Tarjan valikoimista.Tarjalla Rue de Femmen paita Cleo blouse (109 €) tuo sopivasti väriä muuten mustaan asuun. Selected Femmen nahkabiker sekä Mos Moshin Blake-housut ovat tämän katu-uskottavan naisen perusvaatteita. Laukkuna O My Bag Amsterdamin läppärilaukku.

Mos Moshin Jennyllä oli jo päällään tulevan juhlamalliston Mos Mosh -puku. Se on superhieno kokopukuna, mutta toimii myös erikseen. Esimerkiksi lähdettäessä töistä suoraan afterworkiin, jakku jätetään narikkaan ja ilta jatkuu pelkällä topilla.

Kiitos upeille malleillemme, kutsuvieraille ja jokaiselle tässä avajaisprojektissa mukana olleelle!

Tervetuloa ostoksille uudistuneeseen Malou C. Kalasatamaan! Meiltä saat juuri nyt nämä lookit ja paljon muita! Tapaamisiin!

Lämmöllä,

MikaelaTyyli: Mikaela, Jouni Mervas, Pauliina Pusa ja Jaana Paavilainen

Kuvat: Emma Ronkainen

Meidän ässätiimi: Sara, Sarri, Mikaela, Sanna ja Oona

#Whyred #MosMosh #RuedeFemme #PBO