AURINKOINEN ANNA

Anna työskentelee SOLilla kansainvälisen liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Arki onkin kiireistä ja vaihtelevaa. Työnkuvaan kuuluu paljon palavereja sekä asi…

 

 

Anna työskentelee SOLilla kansainvälisen liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Arki onkin kiireistä ja vaihtelevaa. Työnkuvaan kuuluu paljon palavereja sekä asiakaskäyntejä Suomen lisäksi kuudessa eri maassa sekä hallitustyöskentely Suomessa. Pukeutumisen osalta helppoa on ainoastaan päivän värivalinta: päällä on oltava aina jotain keltaista.

 

 

Anna on työskennellyt SOLilla nyt viisi vuotta. Kasvava yritys antaa mahdollisuuden kehittyä ja edetä omalla uralla. Anna saikin juuri vuodenvaihteessa ylennyksen. Tämä tarkoitti sitä, että tarve näyttää astetta paremmalta ja päivittää vaatekaappia oli todellinen.

 

Anna on kunnianhimoinen ja tekee pitkää päivää pääkonttorilla, reissaten tai etätöinä, päivästä riippuen. Hyvästä kielitaidosta on ollut hyötyä, ja Anna on iloinen päästessään käyttämään osaamiaan kieliä: suomea, ruotsia, englantia, saksaa ja venäjää. Työmatkat suuntaavat usein Ruotsiin, Tanskaan, Venäjälle ja Baltian maihin, joissa hän käy tapaamassa isoja, kansainvälisiä asiakkaitaan.

 

Sporttinen Levon pant (149 €) sopi Annalle kuin nakutettu. Se on mukava jalassa, ,on mukava matkustaessa ja pysyy siistinä koko päivän. Sporttisuus tekee siitä rennon, silti sopivan asiallisen.

Anna ihastui Terhi Pölkin Mila-kenkiin (245€), jotka toimivat korkojen sijaan siistimpinä toimistokenkinä

 
 

”KIERRÄN VAATEKAUPAT KAUKAA”
 

Sporttinen Anna kuuluu niihin asiakkaisiin, joita pukeutuminen ei kiinnosta lainkaan, vaan se on käytännön sanelema pakko.

Annalla on kilpaurheilutausta, ja vartalo on muuttunut vuosien varrella, joten valmisvaatteet eivät ole tuntuneet istuvilta varsinkaan aktiivikilpavuosina. Tämän vuoksi laadukkaisiin pukuihin satsaaminen ja niiden muokkaaminen ompelijalla onkin ollut Annan juttu. Toisaalta laadukaskin puku tuntuu ajan myötä vanhanaikaiselta tai kuluu käytössä, jolloin on hankittava uusi.

 

Arjessa Anna urheilee yhä aktiivisesti, lajinaan olympialuokkien kilpasoutu. Hän kilpailee SM-tasolla ja tähtää Masters-kisoihin eli ikäluokka-maailmanmestaruuskilpailuihin, jotka pidetään tänä vuonna Unkarissa. ”Yritän järjestää työt niin, että pääsen kisoihin”, Anna suunnittelee. Myös Annan 7- ja 9-vuotiaat lapset harrastavat jalkapalloa ja korista, joten lasten treenit ja matsit rytmittävät viikkoa, jolloin aikaa vaatekaupoissa kiertelyyn ei todellakaan ole.

 

Annalle sopii erittäin hyvin Mos Moshin Levon blazer (199 €). Sen alla on keltaisen paidan asiaa ajava June shirt (139 €), joka sopii myös SOLin väreihin. Harmaa toimiikin hyvin kirkkaan keltaisen kanssa.

Levon-blazer ja -housut ovat tämän asun lähtökohta. Alle voi yhdistää t-paidan tai kauluspaidan. Jakkua voi käyttää myös farkkujen tai suorien housujen kanssa. Ruutuhousuja voi puolestaan pitää kauluspaidan tai neuleen kanssa ihan sellaisenaan.

 

HENKILÖKOHTAINEN PUKEUTUMISPALVELU AUTTAA ARJEN ASUVALINNOISSA

 

Anna oli jo varaamassa aikaa Stockmannille, mutta sattui näkemään Kalastaman Facebook-ryhmässä Malou C.n ilmoituksen ”Tarjoamme personoitua pukeutumispalvelua ja laadukkaita skandimerkkejä”. Sattumalta Annan työmatka kulki myös liikkeemme ohi, ja ikkunassa olleet asut olivat näyttäneet omilta. Siltä istumalta Anna varasi meille My Style -tyylitapaamisen.

 

Löysimme juuri Annalle sopivat asukokonaisuudet ja tarvittavat perusvaatteet: istuvat Mos Moshin farkut, mustat Blake-housut ja Mos Moshin ruutublazerin sekä useamman erilaisen yläosan.

 

Farkut ovat yksi Annan luottohousuista. Kun päivä on epämuodollisempi, ne ovat varma valinta. Tässä yhdistimme Annan omiin farkkuihin Mos Moshin kevään uuden Blake Alison -blazerin (199 €), jonka pirteä kuosi toimii niin tummien kuin vaaleidenkin farkkujen kanssa. Vaaleansininen väri sopii vaalealle Annalle upeasti.

 

UPEA JA EDUSTAVA SPORTTIDAAMI!

 

Oli mahtavaa, että Anna suostui malliksemme! Hän nimittäin edustaa juuri sitä asiakasryhmää, jota meidän on ilo palvella. Asukokonaisuudet tulevat hänelle tarpeeseen, ja me saamme vapaat kädet tyylin suhteen. Pienillä jutuilla asiakkaasta löydetään se ”paras versio” itsestään.

 

Hienointahan stylistin työssä on se, kun saa asiakkaalta palautetta, että asut toimivat arjessa ja helpottavat pukeutumista ihan oikeasti ja valituista vaatteista tulee niitä lempivaatteita. ”Enää ei tarvitse miettiä, mitä pukisi päälleen. Nyt tekee mieli käyttää vain uusia vaatteita, jotka kaikki sopivat minulle ja toimivat keskenään”, toteaa Anna.

 

Mos Moshin Blake Alison -blazerin (199 €) alla on Kay shirt (119 €). Laukuksi valittiin Omybagin Scarlet-läppärilaukku (169 €) beigenä. Omybagien nahka on täysin myrkytöntä. Nahka on teollisuuden jämäpaloista talteen otettua, ja laukkujen tekemiseen työllistetään naisia. Tällainen laukku on ilo ottaa palaveriin, kun tietää, että se on eettisesti hyvä valinta. Aivan kuten vaatekin, jota oikeasti käyttää ahkerasti.

 

MILTÄ TYYLITAPAAMINEN TUNTUI?

 

Tyylitapaaminen oli kuulemma hauska, eikä vaatteiden sovittaminen ja valitseminen ollut lainkaan tuskallista. ”On ollut ilo käyttää uusia vaatteita. Ihanaa, kun sain Malou C.llä henkilökohtaista palvelua eikä tarvinnut miettiä itse lainkaan, mikä minulle sopisi. Nyt olen pitänyt pelkästään uusia Blake-housuja ja farkkuja lähes joka päivä. Niissä tiedän näyttäväni hyvältä. Tuntuu siltä, että ne tuovat esille vartaloni parhaat puolet.”

 

Tässä ovat keväisen asun kulmakivet: hyvät farkut, voisi olla myös vaalea pesu, sekä kuosillinen jakku ja pari puhdasta sävyä sen alle. Mos Moshin Kay t-shirt löytyy vaaleana roosana o-aukkoisena ja v-aukkoisena vaalean sinisenä. Mos Moshin kauluspaidatkin ovat niin joustavia ja mukavia, että niitä pitää päällään ilokseen.

 

”OLISI IHANAA UUDISTAA VAATEKAAPIN SISÄLTÖ KERRALLA”

 

Annasta uusi tyyli tuntuu nuorekkaammalta ja freesiltä. Omien hyvien puolien korostaminen saa olon tuntumaan itsevarmalta. Laadukkaat materiaalit ja vaatteet ovat lunastaneet jo luottovaatteiden paikan Annan arjessa ja työreissuilla. Olo on loistava, kun vaate näyttää mutta myös tuntuu hyvältä. Materiaalit ovat joustavia eivätkä rypisty.

”Olisi ihana pistää kaikki vanhat puvut vaihtoon”, huokaa Anna. Toisaalta kun laadukkaiden vaatteiden kankaat ovat hyviä, ei niitä raaski hävittää. Vanhimmat puvut ovatkin 10 vuoden takaa.

 

Joskus vanhan vaatteen muokkaaminen voi tehdä ihmeitä.Lisäksi vanhan asun saa tuntumaan uudelta yhdistämällä siihen uusia kuoseja ja värejä. Kun hankkii esimerkiksi Mos Moshin irtoblazerin ja yhdistää sen farkkujen tai eri alaosien kanssa, tulee asuihin vaihtelua.

Anna onneksi viihtyy yrityksen keltaisessa värissä, mutta kiittelee kaikkia valintoja: asuihin voi aina kietaista vaikka keltaisen huivin, ja olo on etiketin mukainen. Joskus yritykseltä saatu paita tai jakku tuntuu tosi hyvältä valinnalta, ja siihen yhdistettynä Blake-housut tuovat särmää ja istuvuutta.

 

”Tulen varmasti uudelleen”, kiteyttää Anna. Oli huikeaa nähdä lopputulos, kun kevyt meikki ja hyvä kuvaaja saivat Annan suorastaan säteilemään ja olemaan kameran edessä kuin kotonaan. Hyville kuvillekin on Annalla taatusti käyttöä! Hän kokee kuuluvansa niihin ihmisiin, jotka eivät koskaan onnistu kuvissa.

 

Me rohkenemme olla tästä täysin eri mieltä.

 

Anna SOLin omassa edustuspaidassa. Olimme iloisia, että otimme samalla nämä edustuskuvat, jotka toivottavasti tulevat myös ahkeraan käyttöön! Me autamme tiiminä mielellämme juuri tämän kaltaisissa yrityskuvauksissa.

 

 

Kevättä kohden!

Mikaela

Malou C. – enemmän kuin vaateliike

 

 

Tyyli: Mikaela / Malou C.

Meikki: Jaana Lauronen

Hiukset: Sonja / parturi-kampaamo Freezy

Kuvat: Mirkku Merimaa / Ihana Elämys
www.ihanaelamys.fi

 

 

 

 

 

#persoona #persoonallisuus #tyyli #asukokonaisuus #hallitusammattilainen #palaveri #kiire #pukeutumispalvelu #mystyle #mosmosh #omybagamsterdam #secondfemale #apair