We are
Malou C. Your Style Consultant

Malou C. – palanen Köpiksen katukuvaa

Malou C.n tyyli on yksinkertainen, skandinaavinen ja särmä. Mallistomme tuotteet ja merkit ovat huolella valittuja ja keskenään helposti yhdisteltävissä. Haluamme kaikkien vaatteidemme kestävän aikaa ja käyttöä sekä olevan vaatekaappisi kulmakiviä, joille sinulla on käyttöä joka päivä. Suunnittelemme aina yhteensopiva asukokonaisuuksia ja autamme sinua löytämään oman tyylisi. Näin hankinnoista tulee harkittuja ja sinulle sopivia, varmoja käyttövaatteita.

Malou C.n kanssa teet valintoja, jotka kulkevat kanssasi pitkään. Vaatteiden lisäksi saat lisää itsevarmuutta ja aikaa arkeen, kun asut ovat valmiiksi yhteensopivia ja toimivat vaivatta eri tilaisuuksissa.

Malou C. Shop palvelee sinua kellon ympäri. Ajanvarauksella voit sopia henkilökohtaisen Style Consulting -ajan, jolloin aika ja paikka sovitaan kanssasi Malou C.n kotiin, sinun kotiisi tai halutessasi vaikka kaupungille.

Missiomme on tuoda palanen Kööpenhaminan katukuvaa Helsinkiin, tehdä pukeutumisesta kestävämpää, helpottaa arkeasi ja auttaa sinua löytämään oma tyylisi.

Mikaela
Owner, Your Style Consultant

Mikaela Tokola

The difference between style and fashion is quality

— GEORGIO ARMANI
OUR ONLINE STORE

Malou C. is a Helsinki based online fashion retailer. We offer clothing for independent, cool, sharp women in business. Clothing for work and after work. We do it with Scandinavian style, providing confident  combinations for women who deserve the Malou C. care and attention.

CONTACT

Malou C.

Kotisaarenkatu 3
Helsinki

Phone: +358 40 532 0366
Email: malou@malouc.com